| wkurzona - 2003.07.18 09:36 - odpowiedz | | Siemka, chcialabym wprowadzic do szablonu dostepnego na nlogu małe zmiany typu dodać odwiedzane nlogi i itc, ale za zadne skarby swiata nie moge znalezc edycji szablonu. Zle szukam czy nie jest ona dostepna...? :)) |
|
| schlesiener - 2003.07.18 10:41 - odpowiedz | | nie ma tu czegoś takiego mozna dostać od zbirkosa (ja też mam) plik textowy z kodem HTML a reszta należy do twojej inwencjo twórczej.... schlesiener@op.pl |
|
| maketheworldhappy - 2003.07.18 10:54 - odpowiedz | | no malych zmian nie mozna wprowadzac niestety w tych skinach standardawowych... nie to co w swoich:) |
|
| zbirkos - 2003.07.18 14:40 - odpowiedz | | Nie ma zadnej edycji skinow, zwlaszcza tych szablonowych i prawde mowiac nawet szablonowego skinu nie powinno sie przerabiac, bo jest on czyims dzielem chroniony copyrightem.
Ale jesli chcesz mozesz zawsze stworzyc swoj wlasny nlogowy skin i tam juz mozesz sie wykazac wlasna inwencja tworcza i zrobic to co Ci sie podoba :) |
|
| ndw - 2003.07.18 15:57 - odpowiedz | | Madzia, nie lubia Cie;pppp nie dostaniesz, to KARA.Ale nie zalamuj sie..mafia Ci pomoze w zdobyciu. |
|
| wkurzona - 2003.07.19 07:39 - odpowiedz | | Wielka szkoda...:/ Swoja droga tak zdolna nie ejstem, by wlasny skin stworzyc :)) Zreszta ten mi sie podoba i nie kce zamieniac go na inny:) Swoja droga dziex za odpowiedzi :))) Asia hehe pomocy:P |
|
| sweet_taste - 2003.07.20 00:21 - odpowiedz | | no czy ja wiem czy \"nie jestes taka zdolna\", to naprawde latwe, zwlaszcza ze mi sie udalo... Front Page heh... najlatwiej, najprosciej dla kogos kto nie zna html... ale warto mimo wszystko denko skrobnac... ale naprawde :) latwo |
|
| sweet_taste - 2003.07.20 00:23 - odpowiedz | | mowie o zrobienu skina... :) heh do reszty sie nie zabieram i nie bawie, zwlaszcza ze jakos mi niepoczebne :) |
|
| wkurzona - 2003.07.20 21:00 - odpowiedz | | i_hope_i_will_wake_up_someday heh w html zagubiona nie jestem :) Nie zalezy mi na nowym skinie, zdazylam sie juz do tego przyzwyczaic ;))) Chcialam tylko male zmiany i nic wiecej:))))) |
|
| lordzik - 2003.08.01 13:16 - odpowiedz | | http://nlog.org/skin/_lordzik/templateinfo.txt
moze pomoze (: |
|