| marzyciel - 2003.08.03 23:09 - odpowiedz | | Nie wiem czemu nie moge wejsc na zadnego nloga, ktorego uzytkownik ma w niku znak '_'. O ile pamietam przed przerwa w dzialaniu nloga nie bylo tego typu klopotow. Czy ktos moze wiedziec o co chodzi? Z gory dzieki... |
|
|
|
| scorpiona - 2003.08.04 00:25 - odpowiedz | | Ja tez mam problem.Moje logowanie dotyczy tylko strony glownej,a jak wchodze na czyjegos nloga,albo an forum,albo gdziekolwiek indziej,nie jestem zalogowana.Tak nie bylo...Teraz przy moich komentarzach do czyichs wpisow nie ma linku do mojego nloga. |
|
|
| marzyciel - 2003.08.04 00:32 - odpowiedz | | kurde... ale to nie zmienia faktu, ze nie moge... a chce:) |
|
|
| elio - 2003.08.04 14:56 - odpowiedz | | Próbowałaś coś z cookies? Czasem albo proxy? |
|
| elio - 2003.08.04 08:34 - odpowiedz | | Jest to uwarunkowane proxy. W Twojej sieci jest prawdopodobnie transparent proxy. Proxy z zasady nie przepuszcza zapytań \"_\" przez siebie jako że nie są zgodne z RFC. Napisz do admina aby włączył tą opcję. Bądź niech nie przepuszcza ruchu do nloga przez proxy. Jeśli natomiast nie jesteś w żadnej sieci to po prostu wyłącz kożystanie z proxy. |
|
| marzyciel - 2003.08.04 21:38 - odpowiedz | | elio masz racje... przeczytalem komunikaty i tez doszedlem do wniosku, ze to wina serwera (jego ustawien). To jakas wieksza roznica dla admina? Czy moge bezstresowo go o to poprosic? :) |
|
| elio - 2003.08.05 08:09 - odpowiedz | | Jest opcja pozwalająca włączyć support dla \"_\". Jeśli admin jest oki to włączy albo napisze porządne uzasadnienie dlaczego jest tak. ( może powołać się na zestaw regół RFC mówiących o standardach komunikacji w internecie ) |
|