| zordak - 2003.09.09 15:09 - odpowiedz | | ciekawy jestem ile ludu sposrod nlogowiczow interesuje sie ta wspaniala dyscyplina spotru? :) |
|
| not_me - 2003.09.09 20:55 - odpowiedz | | O joj nawet nie mow. Własnie organizuje wyjazd na jutrzejszy mecz Polska- Szwecja. Stado baranów przychoziło do mnie po bilety i jeszcze bede z nimi na mecz jechac autokarem. Brrr Ale bede silna i mocno kibicowac tez bede. 10.09 należy do kibiców :P |
|
|
| masklin - 2003.09.09 22:41 - odpowiedz | | pewnie interesuje sie wielu. ale nie wielu w wykonaniu naszego narodu... jutro kolejny mecz ostatniej szansy. W tym Polska jest najlepsza... ale po jutrze znowu bedza analizy i zastanawiania sie dlaczego sie nie udalo..... no coz.... Szwecja nie przegrala meczu w eliminacjach od szesciu la i watpie zeby to sie stalo jutro. Chcialbym ale bardzo watpie. Ta druzyna nie stanowi zespolu. Inaczej bylo za Wojcika i Engela.... Dlatego dalej kibicuje druzynie, ktorej ostatni tez sie nie powodzi... :-) FC Barcelona :-)) |
|
| zordak - 2003.09.09 23:00 - odpowiedz | | niespodzianki sie zdazaja. tez bardzo chcialbym zeby wygrali... ale jak dla mnie tylko WISŁA :) Kraków rzecz jasna :) |
|
| zordak - 2003.09.09 23:02 - odpowiedz | | No przesadzilem, nie TYLKO, ale w glownej mierze Wisla.. |
|
| lordzik - 2003.09.10 15:53 - odpowiedz | | Latwo na pewno nie bedzie. Ale rola kibica jest wiara w zwyciestwo. A, jak wiadomo, wiara przenosi gory :)
Zreszta - remis tez bedzie dobry :)
A co, jak sie nie uda? Daniec bedzie mial o czym prawic monologi ;) |
|
| masklin - 2003.09.10 22:54 - odpowiedz | | tia..... niestety moge napisac \"ja wiedzialem ze tak bedzie\"... Polakom przestalem kibicowac juz kilka lat temu. Wyjatkiem byly druzyny Wojcika i Engela, ale juz wrocilismy do normy. Moze to i lepiej ze przegralismy. Jeszcze bysmy awansowali do finalow i tam bylby pokazowy lomot.... Wynik na stadionie slaskim mnie nie interesuje. Szkoda tylko ze \"pomaranczowi\" przegrali z Czechami i to az 3:1... nie wrozy to dobrze.... |
|
| zordak - 2003.09.11 00:31 - odpowiedz | | a ja kibicuje. i wierze ze z kazdym meczem bedzie lepiej.. |
|
| lordzik - 2003.09.11 14:43 - odpowiedz | | Ja tam mialem nadzieje do momentu, az strzelili nam druga bramke. Pozostaje jeszcze ludzenie sie, ze pazdziernik bedzie nam sprzyjal. |
|
| masklin - 2003.09.18 23:34 - odpowiedz | | Ja tam sie ciesze ze jedna z \"moich\" druzyn odnosci sukcesy. MU wygralo 5:0 ww wtorek :-)) Ciekawe jak w tym sezonie zagra Barca :-) |
|
|
|
| not_me - 2003.09.18 14:44 - odpowiedz | | Joj kolejny mecz. Czy ktos tez jedzie do Budapesztu spiewac hymn? ;] |
|
| iznogud - 2003.09.18 23:49 - odpowiedz | | Aby nie Pani Edyta G. bo wtedy to bedzie 0:2 w plecy. Ale jakem patriota, bede wierzył do ostatniego gwizka w Budapeszcie, a takze trzymal kciuki za Szwedow w potyczce z Łotyszami.
To co, ze potem w barazach wpadniemy na jakas Holandie... ;-)
... albo Słowenie czy Walie. |
|
| zordak - 2003.09.19 00:22 - odpowiedz | | a jutro wielki mecz..
wisla-legia
i niech wygra lepszy (wisla czyli;)
|
|