| czuczu181 - 2003.10.30 22:41 - odpowiedz | | Wreszczie jestem znowu szcześliwy.Ozdyskalem sowją miłość. Kocham Ją z całego serca.Dzieki Niej czuje ze znowu żyje.Juz sie nie moge doczkekac kiedy znowu sie spotkamy.Jeszcze tylko a raczej asz 2 tyg.Ale wiem ze warto poczkekać:DD< |
|
| scorpiona - 2003.10.30 22:45 - odpowiedz | | cieszymy sie,ze ja kochasz.Ale moze sprobuj sie zalogowac?Chyba,ze tak lubisz,na forum.Zobaczysz,ze sie uda!W koncu... |
|
|
| scorpiona - 2003.10.30 22:58 - odpowiedz | | Ciesz sie niezmiernie,ze Ci sie w koncu udalo:))) |
|
|
| czuczu181 - 2003.10.30 23:00 - odpowiedz | | ciągle bylem zalogowany ale nie moge znaleśc sie na liście ciebie widze ale siebie nie czemu. Mozesz Mi to powiedzieć?? |
|
| czuczu181 - 2003.10.30 23:01 - odpowiedz | | ciągle bylem zalogowany ale nie moge znaleśc sie na liście ciebie widze ale siebie nie czemu. Mozesz Mi to powiedzieć?? |
|
| scorpiona - 2003.10.30 23:06 - odpowiedz | | Alez oczywiscie,ze moge:)Widzisz takie okienka na gorze strony?Po kolei leca:main(strona glowna znaczy sie),nastepnie forum(to jest to cos co uskuteczniasz od paru minut),nastepnie LOGIN(i wlasnie to jest Twoje miejsce!Tutaj nacisnij lewym klawiszem myszki,pojawi sie nowa strona i tam bedzie po PRAWEJ stronie kilka takich fajnych napisow,i miedzy innymi bedzie NOWY WPIS.To jest to miejsce.)Udanych poszukiwan.:) |
|
|
| czuczu181 - 2003.10.30 23:01 - odpowiedz | | ciągle bylem zalogowany ale nie moge znaleśc sie na liście ciebie widze ale siebie nie czemu. Mozesz Mi to powiedzieć?? |
|
| easy - 2003.10.31 13:06 - odpowiedz | | Co to ma być kurwa mać? Weź się koleś skup na swoim nlogu i nie zawracaj dupy takimi popierdółkami. To jakoś tak silnie jebie w tych, co faktycznie na powaznie traktują forum. |
|
| czuczu181 - 2003.10.31 18:04 - odpowiedz | | och przepraszam chce to wykasowa ale chyba się nie da palancie!!!
|
|
| ehryk - 2003.11.02 11:54 - odpowiedz | | Wiesz czuczu ... zawsze irytowali mnie ludzie jak Ty ... czyli tacy, ktorzy nie pomysla najpierw swoja glowa tylko dla latwizny leca do innych z pytaniami ...
Takim sposobem bedziesz zawsze warzywem siedzacym przed monitorem i nic nie kumajacym ... bo niestety (albo stety) komp i net polega na samodzielnosci (probach, bledach etc) ...
Czy obsluga Nloga jest az tak skomplikowana ? ... Na tyle trudna zeby zakladac pare tematow z takimi pytaniami ?
Daj spokoj stary ... \"Czasami lepiej jest nic nie mowic , niz sie odezwac i wyjsc na debila\" ... |
|
| czuczu181 - 2003.11.02 12:43 - odpowiedz | | Ha HA HA bardzo śmieszne.Moze jeszcze powiesz ze jestem składnikiem do sałatji.Czasem też sie sam zastanów co piszesz !!!!
|
|
| ehryk - 2003.11.05 12:43 - odpowiedz | | Czuczu ... warzywo jest skladnikiem salatki ... Myslalem ze o tym wiesz , wiec nie pisalem ... wybacz moja lekkomyslnosc ...
Wiec czuczu jestes warzywem ... warzywa wchodza w sklad salatki tzw. \"warzywnej\" ... mozesz byc np. kalafiorem ...
Nie wazne czym ... zamiast wywnioskowac z mojego postu ... to co powienienes ... Ty zauwazyles jedynie slowo warzywo ...
Sie warzywnie zrobilo huh ... |
|
| scorpiona - 2003.11.02 14:21 - odpowiedz | | ja juz sie wyklocilam ,wiec tu kontynuowac nie bede;) |
|
| zordak - 2003.11.02 17:08 - odpowiedz | | uuhhh. problemy macie ze soba czy jak? chlopakowi sie pomylilo, moze nie ma zupelnie obycia z netem etc. a wy musicie go objechac z gory na dol. wydaje mi sie ze wystarczy slowo wyjasnienia. no!
;] |
|
| easy - 2003.11.02 22:50 - odpowiedz | | Kto go spłodził? Co za lekkomyślność. BRAĆ GO W KAFTAN i kończmy tą dyskusje!!! :) |
|
|