| pshemas_wawa - 2004.02.10 20:34 - odpowiedz | | niech ktoś mnie przekona, że te wszystkie logi, czaty, randki i innego typu pierdy to nie jest jakaś żenada..... W końcu to marnotrawienie czasu na stos głupot. Jakby kto chciał pisać pamiętnik, to by go pisał ręcznie... ale takie rzeczy jakie tu można wyczytać u większośći osób wołają o pomoc u psychologa. Naprawdę !! Jeśli macie na to jakieś inne (bardziej dojrzałe) wytłumaczenie to zapraszam do korespondecji, ale na pewno nie tu. bubu22@poczta.onet.pl albo GG: 4690271. |
|
|
| cliche - 2004.02.11 02:59 - odpowiedz | | Dojrzalych odpowiedzi ci sie zachcialo, a sam zachowujesz sie jak szczeniak ktoremu nie podoba sie ze kolega na podworku ma lizaka .... skoro lubisz pisac pamietnik w zeszycie to prosze bardzo ... nic mi czy komukolwiek innemu do tego ... ale to dziala w obie strony ...
ps. prosze o podanie mi jakiegos sposobu na konstruktywne spedzanie czasu ;p |
|
| wkurzona - 2004.02.11 08:26 - odpowiedz | | Chicke zacznij biegac ;)) Ale to dopiero jak przestaniesz smarkac ;)))
A co do pamietnikow, randek itp. kazdy robi to co uwaza za sluszne. |
|
| magdalenka - 2004.02.11 12:12 - odpowiedz | | Pshemas przekonam Cie jak najpierw dodasz jakas notke na swojego nloga ;P
pozdro |
|
| matt78 - 2004.02.12 08:51 - odpowiedz | | Człowieku, nikt nie musi Ciebie przekonywac. To tylko Twoje prywatne zdanie, masz do tego pełne prawo.
Niektórzy chcą poznać opinie innych na własne życie, niektórzy chcą się wyżalić, bo np. nie mają nikogo, komu mogliby, niektórzy z nudów. Nic na siłę... Robisz, co chcesz... |
|
| easy - 2004.02.12 10:55 - odpowiedz | | hm... Soro kurwa. Kto GO spłodził?
Cóż za lekkomyślność... |
|
|
| 2lazy2die - 2004.02.15 03:12 - odpowiedz | | 2lazy2die nie jest przekonany, ale dlatego mu z tym dobrze.
. |
|
|