| kryskaja - 2004.03.09 15:42 - odpowiedz | | coz , jestem tu od wczoraj i naucyzlam sie juz zmeiniac czcionke , kolor litere , wielkosc i takie pierdolki...
ale to mnei nei satysfakcjonuje hehe . cyztam te objasnienia lordzika co do skinow ale niewiele mi to daje. no bo gdzie w ogole sie zapisac te wsyztskie <> , w wordzie? i potem upload? bez sensu:(
wiem ze totalnie tępo to zabrzmiało , ale gdyby ktoś chciał mnie poprowadzic za raczke w tej sprawie i pomoc mi stworzyc boski skin to czekam na gg 2476292 |
|
| schlesiener - 2004.03.09 17:15 - odpowiedz | | masz jeszcze FrontPeage, a nawet notatnik ale tobie polecam edytory typu WYSWYG czyli FrontPeage, HotDog.... |
|
| morticja - 2004.03.09 17:15 - odpowiedz | | heh..ja szczerze mówiąc już kilka razy chciałam sobie zrobić skina..i instrukcja w FAQ jest raczej dla znawców html...niż dla człowieczka który nauczył się wstawiać obrazki do nloga:)
jak się dowiesz jak to chętnie bym się nauczyła...gg1331302 |
|
| only_me - 2004.03.09 18:44 - odpowiedz | | moze jakis kursik html w internecie ? jest ich bardzo duzo i wszystko jest latwo opisane.... |
|
| kryskaja - 2004.03.09 19:01 - odpowiedz | | nio wlasnie trafilam na 2 stronki
webmaster.helion.pl
i signs.pl/html
ale nie bardzo wciaz wiem jak sobie urzadzic tło:) , kolorki itd...
no ale dziekuje za pomoc.
actually i still need some more help;) |
|
| zbirkos - 2004.03.10 00:59 - odpowiedz | | Hmm przeciez na helionie jest wszystko wyjasnione. Od A do Z lopatologicznie :) |
|