| farmazony - 2004.08.06 21:04 - odpowiedz | | Jesli jestes wiernym fanem Wisełki, albo poprostu chcesz zobaczyc Luisa Figo, Zinedine Zidane, Roberto Carlosa, Davida Bechkama i Roberto Carlosa w akcji...
Wlasnie teraz masz niepodwazalna okazje do kupna dwoch unkialnych biletow!!
Tak dokladnie!!
Cena wywolawcza jednego biletu 500 zlotych... licytacja trwa do jutra wieczor do 0:00
kto da wiecej??
Oferty prosze dawac na http://farmazony.nlog.org do komentarza w ostatnim wpisie..!!
Spiesz sie...
To jedyna taka okazja!!
Pozdrawiam |
|
| jawor - 2004.08.07 00:57 - odpowiedz | | A właśnie że nie jedyna. Jakby ktoś był zainteresowany za 500 zł kupić, to niech wali na maila jawor-at-jaworek-dot-net albo jakkolwiek inaczej.
Nic na tym nie zarabiam tak dla jasności.
Pozdrawiam |
|
| iznogud - 2004.08.07 02:00 - odpowiedz | | A mi się wydaję, że dwa powyższe posty powinny być usunięte albo wątek cały najlepiej.
Jawor, z całym szacunkiem, dla mnie to jest dwukrotne przebicie porównując z ceną detaliczną.
Serdecznie pozdrawiam, tak po sportowemu i trzymam kciuki za Wisłę! ;-) |
|
| 2lazy2die - 2004.08.07 05:25 - odpowiedz | | Patrze, czytam i chyba mi sie wypala w sercu kontrolka.
. |
|
| elio - 2004.08.07 18:57 - odpowiedz | | Delete? W sumie powinienm.. Ale to jest forum... Każdy tu może coś rzec.. MOżna go co najwyżej zrugać. |
|
|