| catherine - 2004.08.27 12:49 - odpowiedz | | HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....moja samotnosc wiaze sie z zepsutym(i to ogromnie) humorem!Jak mam sie rozchmurzyc?????? |
|
| kjuik - 2004.08.27 13:14 - odpowiedz | | zrezygnuj:) albo zostan samotnica w jakims lesie, wyciszysz sie bez obiektu zainteresowania:) Samotnosc ma sens jak przynosi spokoj, radosc..:) |
|
| sugar - 2004.08.27 13:32 - odpowiedz | | catherine. nie atakuj calego nlogowego forum swoimi rozpaczaniami. czy ty sama dla siebie reprezentujesz jakąś wartość? twoje zachowanie kojarzy mi sie wylacznie z wierzgajacym i krzyczacym dzieciakiem. obudz sie!! zajmij sie zyciem. swoim zyciem. |
|
| kassia - 2004.08.27 14:29 - odpowiedz | | To ze ktos jest sam to nie znaczy ze jest samotny... a skoro masz zly humor (bo jestes samotna) to nie badz samotna..to chyba logiczne ze robimy wszytsko zeby czuc sie dobshe, a jak czujemy sie zle to zaprzestajemy dzialan..czasem wystarczy troche pomyslec... |
|
| ciastko - 2004.08.27 14:51 - odpowiedz | | Czytuj tylko optymistyczne nlogi.
Te, dołujące omijaj jak zarazę.
Humorek niebawem powróci.
:-) |
|
| ciastko - 2004.08.27 14:52 - odpowiedz | | Odnajdując humorek zgubisz samotność bo te dwie rzeczy się nie lubią, wręcz unikają się nawzajem.
:-) |
|
|
| wkurzona - 2004.08.28 06:41 - odpowiedz | | Jak ejstes samotna to kup sobie psa, jak juz masz to kup chomika, jak tez masz to wykup cale zoo |
|