| upadly_aniol - 2004.08.31 10:37 - odpowiedz | | ostatnio życie mnie wkurza, gdziekolwiek by sie nie poszło tam wszyscy mówią "System jest popieprzony", rzad głupi, ludzie puści, już sie nie buntują jak kiedyś nic nie robią, nie ma manifestacji ani okrzyków, nie rzucają koktajlami, no bo po co? Tylko głupio gadają, uczesteniczą w tym wszystkim a buntowanie polega na prostym stwierdzeniu. Nie ma w tym nic prawdziwego, cała moda zawiera sie w zwykłych słowach, może kilku naszywkach ale to juz bardzo żadko. Wkurwia mnie to bardzo, bo po co strzępić sobie języki???
"Pierdolimy system, świat i co tam jeszcze chcemy" w naszych cieplutkich mieszkankach przy telewizorku hahahaha
po co?
czy tylko dla pokazania i fajnej nowej maski? no tak przedstawienie trwa!
|
| | kassia - 2004.08.31 14:40 - odpowiedz | | Hmmm wiesz sadze ze dzaieje sie tak przede wszystkim z tego wzgledu, ze ludzie nie maja pomyslu na bunt...bo te stare dobre metody jak manifestacje itp nie przynosily zadnego efektu...zreszta jak w piosence: \"Ktoś inny zmienia świat za Ciebie nadstawia głowę podnosi krzyk, a Ty zdaleka bo tak lepiej i w razie czego nie tracisz nic\" I ludzie tak wolą w razie czego...są bezpieczni... |
| | | seme - 2004.08.31 20:53 - odpowiedz | | .. ludzie się znudzili ciągłym buntem. Większości żyje się dobrze, to po co się buntować? Większość stwierdza: może być, tak jak jest, mogłoby być lepiej, ale i tak jest dobrze.. a w rzeczywistości rozejrzyjmy się dookoła: korupcja, słowa na wiatr .. powiem: zróbmy coś, konspiracja jak kiedyś, teraz też może być, ale stwierdzicie, że to śmieszne. Takie śmieszne? Przecież może być lepiej, ale \"i tak jest dobrze\". |
| | listakontaktow - 2004.08.31 23:29 - odpowiedz | | jasne, ze jest moda na BÓnT
myslisz, ze dlaczego w dyskotekach mozna zobaczyc pseudoirokezy, lansowane sa takie gwiazdeczki jakpink czy avril l., a w \"modnych sklepach\" mozna kupic koszulki z napisem \"rock n\' roll\", punx not dead albo pasy z cwiekami?
jasne, ze to jest modne.
od jakichs 2-3 lat. |
| | | polepiony - 2004.09.02 00:51 - odpowiedz | | A ja sie buntuje przeciwko twojemu buntowi na falszywe bunty! I to jest prawdziwy bunt, nawet zrobie sobie na jego temat koszulke, naszywke i tatuaz! Ole! |
|
|