| taka_sobie - 2004.09.18 17:42 - odpowiedz | | Siemanko ;))Niedawno co wrocilam sobie ze spacerku bylo sympatycznie nawet naweet;)) bardzo sie zle czuje glowa mnie boli, a wogole jakis taki dziwny dzien..czuje sie tak jakby byla niedziela..eh..nom..Oczy mnam podpuchniete wory jakos nie moglam wczoraj zasnac heh czmu? nie wiem..Nic mi sie nie chce nic nic nic!!!Zaraz ide na spacer z kumpeleczka bo oszaleje z nudy:P hehe..Zajdziemy nanetto gdzieś polazimy i bedzie lajcik ;)) dobra ja ide sie ubierac bo bedzie zwala jak przyjdzie a ja nie wyszykowana :DD!!! Papa=* |
|
| maketheworldhappy - 2004.09.18 17:47 - odpowiedz | | Aby dodac notki na swojego nloga, musisz po zalogawaniu wybrac z menu na gorze \'zakladke\' login, a nastepnie po prawej stronie odszukasz linka nowy wpis i juz mozesz pisac. Generalnie wiekszosc operacji na swoim nlogu wykonujesz wlasnie w tej zakladce.
:) |
|
| kjuik - 2004.09.18 19:38 - odpowiedz | | usmiecham sie do Ciebie szeroko:)) |
|
| morticja - 2004.09.18 20:07 - odpowiedz | | każdy kiedyś był początkującym...
:)
no zdarza się. |
|
| maketheworldhappy - 2004.09.19 02:06 - odpowiedz | | oczywiscie. jak zakladalem swojego pierwszego nloga to tez nie wiedzialem o co w tym wszystkim chodzi. |
|
|
|
| morticja - 2004.09.19 17:21 - odpowiedz | | pamiętam jak bez przerwy pisałam coś do admin...
-a bo ja się nie mogę zalogować itp.hehh...
|
|
| strumyczek - 2004.09.19 17:45 - odpowiedz | | noo..chyba każdy tutaj miał trudne poczatki - chyba,ze był kierowany przez doświadocznego nlogowicza :)) ja do tej pory nie wiem np. jak zamieścić na nlogu swój skin... no cóż - bywa i tak :] pozdrawiam :)) |
|
|
| strumyczek - 2004.09.20 01:37 - odpowiedz | | proste powiadasz ... ? :) a może coś więcej ? wiesz... jak dla mnie - sporo rzeczy związanych z komputerem nie jest proste :\ wbrew pozorom nie znam się na nich dobrze :\ ale cóż - no ucze się, uczę |
|
| pause - 2004.09.19 21:21 - odpowiedz | | ach te wspaniałe początki hehe
a teraz nałóg... :D
powodzenia zycze ;] |
|
| szukajac_siebie - 2004.09.19 23:06 - odpowiedz | | Bo w końcu sama nazwa na to wskazuje w co przeradza się zostanie użytkownikiem tego serwisu.
Nazwa mówiąca sama za siebie tylko N(A)LOG.ORG
Tylko naszym wspaniałym adminom gdzieś a uciekło ;) |
|
| terpentyna - 2004.09.20 10:10 - odpowiedz | | narkotyczne logowanie się, owszem tez to mam
nawet zaczęłam powazne studia na temat html\'a bo co we flachu to za mało do samodzielności, ale nie gubiłam się choć I\'m new here |
|
|
| terpentyna - 2004.09.21 09:50 - odpowiedz | | nierozumiem ;)
inside_outside co znaczy twój nick kolego też jest w jezykach obcych hehee |
|
|
|
| lucek - 2004.09.23 17:32 - odpowiedz | | yhm ja miałem fajny dzień, szedłem sobie do wujka aż tu nagle ...
lol to nie tu miało być, :P buehehhehehehheheh
ten siema tak w ogóle;p
jaki temat ? :P |
|
| terpentyna - 2004.09.23 20:37 - odpowiedz | | ja miałam fajniejszy, szłam sobie aż się potknęłam, hehe
i wyrżnęłam jedynkami w klafeznik.....:))))
|
|