| easy - 2005.01.11 08:07 - odpowiedz | | Nie żebym jakiś złosliwy był czy coś, ale ciekawi mnie dlaczego odnosze wrażenie, że w ostatnim czasie spotykają mnie dziwne przywidzenia dotyczące notek, komentarzy i innych zjawisk nadprzyrodzonych na eNlog.org. Znaczy uścislając to nie koniecznie zgadzają mi się cyferki (te w nawiasach takie) z zawartością dajmy na to komentarzy. Czuje się jeszcze Persona Non Grata, kiedy nie udaje mnie się zalogować. Ale przecież to wcale nie jest ważne, tak? Tak sobie tylko, dla zabicia czasu napisałem te słowa krytyki, co nie. Tak wogle to chciałem zyczenia jakieś aboco, ale mi umkło przez te mroczki, myszki i podobne zjawiska. |
| | | chynaa - 2005.01.12 23:21 - odpowiedz | | Take it, easy.
Że pozwolę sobie na tego typu skromny prawda żarcik. |
| | hafiz - 2005.01.14 23:40 - odpowiedz | | ja do tych drobnych manfunkcji podchodze raczej z sentymentem, bo pamietam jak kiedys nlog nie dzialal przez pare miesiecy :) |
| | bezo - 2005.01.15 02:32 - odpowiedz | | Powim Ci tak cieplo od serca: wez nie pjerdol, co? To, ze masz leki przed przyjazdem na wutke nie uprawnia Cie, do dysfunkcji seksualnej w postaci pierdolenia farmazonow, tak? |
| | chynaa - 2005.01.17 11:29 - odpowiedz | | Powim Ci tak cieplo od serca: wez nie pjerdol, co?
=D |
| | easy - 2005.01.17 11:43 - odpowiedz | | Odpowiem z charakterystycznym dla pewnego reżysera wdziekiem: Pierdolcie się! O! :) |
|
|