| chynaa - 2005.02.27 19:36 - odpowiedz | | Jest takie coś: "style="border-style:dotted" i powinno robić ramkę w krechy, nie? Takie przerywane kresji. Jak np. na relacje.net.
No to czemu mi pokazuje kółka?! Co ja wpisuję nie tak? |
|
| pause - 2005.02.27 19:59 - odpowiedz | | hmmm moim skromnym zdaniem dott z angielska to je kropka albo kolko w kazdym razie cus okraglego :) wiec moze jednak trzeba tam wpisac cos innego hmm?? ;) |
|
| chynaa - 2005.02.27 20:05 - odpowiedz | | Niby tak, ale na www.relacje.net jest ramka przerywana, nie kółka a krechy i jest jak byk \"style=\"border-style:dotted\" =/... |
|
| maketheworldhappy - 2005.02.27 22:37 - odpowiedz | | gdzie na relacje.net jest taka ramka?
a jak chcesz kreski to moze lepiej uzyc \'dashed\' |
|
| wormwood - 2005.02.28 00:08 - odpowiedz | | miśIE nie widzą dotted jako dotted, tylko jako slashed o ile się nie myleu. mozie i operki widzą dotted normalnie (kropeczkowo), a misIE kreskowo (slashed). ot, tyle. w innym wypadku patrz: dziedziczenie, albo cośtam. (btw. dotted można symulować, udawać raczej, odpowiednim, czyli rozjaśnionym solidem, wystarczy w child selektorze dać dotted, a w normalnym stylu solid z odpowiednim kolorem.) |
|
| wormwood - 2005.02.28 00:09 - odpowiedz | | s/slashed/dashed
siedzenie po nocach mnie dobija, jak człowiek chodzi spać o 6 rano, to tak się to kończy. |
|
| zbirkos - 2005.02.28 21:33 - odpowiedz | | Potwierdzam, w MSIE dotted jest jako krechy, a rzeczywiscie powinien byc w kropki, poprawnie wyswietla to Opera. |
|
| chynaa - 2005.02.28 23:11 - odpowiedz | | Spróbowałam z tym dashed czy coś, daje krechy - ino duże. Dzięki za pomoc. Ale teraz to już nie wiem gdzie robię błąd. |
|