| made_in_thailand - 2005.03.13 11:07 - odpowiedz | | prywatnie, ale na forum, bo nie moge uzyskac odpowiedzi...
dees, to juz zakrawa na lekka paranoje, to chyba pewnego rodzaju fascynacja, nie wiem czy wynikajaca z nieudzielania odpowiedzi, ktorej tak bardzo potrzebuje...
dees... prosze, jedna wskazowka - kim jestes
dees...
kim Ty jestes?
|
|
| dees - 2005.03.13 17:52 - odpowiedz | | Słuchaj no maleńka: Po to są logi prowatne, aby sobie na nich anonimowośc zachować. Więc nie zadawaj takich pytań, bo odpowiedzi nie zostaną udzielone. Przesladuje cię czy jak, że Ci tak bardzo zalezy na danych personalnych? Jestem. O!!! I niech tak zostanie. Od czasu do czasu wpadnę i tyle. |
|
| - 2005.03.13 19:51 - odpowiedz | | Właśnie Dees, od czego są te logi prywatne? Żeby się tam kisić w samotności czy jak? To po co w ogóle do neta się pchać? Pisz sobie na kompku i już. Przecież prywatny log to złudzienie. Admin i tak tam może wejść kiedy zechce i jego dziewczyna, i tata i mama i koledzy i cała jego rodzina :P. A poza tym pewnie każdy hacker średniej klasy też może Cię odwiedzać kiedy zechce. A może masz tam burdel i niepoodkurzane i się wstydzisz przyjmowac gości? :D |
|
| dees - 2005.03.14 08:14 - odpowiedz | | Nlog ma swoją specyfikę. Zapewniam Cię, że administratorzy nie naduzywają swoich uprawnień. Przynajmniej z takiego założenia wychodzę. Jeśli zaś chodzi o prowatność, zdecydowałem tak choćby z uwagi na fakt odizolowania się od bydlaków Twojego pokroju. |
|
|
|
| lee - 2005.03.15 20:17 - odpowiedz | | No :D))) i to \"bydlakowi Twojego pokroju\". Coś mi jednak wyglada, że oni się znają:) |
|
|
| dees - 2005.03.16 11:02 - odpowiedz | | Spokój mi tu. Z bydlakiem trochę się zagalopowałem i nawet mi przykro z tego powodu. Przepraszał nie będę bo to nie w moim stylu. |
|
|
| made_in_thailand - 2005.03.26 10:31 - odpowiedz | | dees zuczku...
ja chyba juz wszystko rozumiem
po prostu zawsze o wszystkim dowiaduje sie na koncu
trudno...
wiecej nie wnikam
masz dla siebie kawalek siebie
zadny z Ciebie \"media whore\"
przynajmniej w tej czesci Ciebie... |
|