| elio - 2005.07.06 18:07 - odpowiedz | | Czyli seria kolejnych ogłoszeń parafialnych :>
Więc dzięki użytkownikowi kryty mogliśmy definitywnie ( oby :> ) zlikwodować problem liczników komentarzy..
Owszem zgłaszaliście że się psuje.. Ale brakowało jednej dodatkowej informacji, którą to Kryty nam przedstawił.. Zatem wsio już powinno grać.. Zaraz odpalę jakiś ładny skrypcik poprawiający aktualne liczniki i powinno grać i buczeć. W każdym razie to mam nadzieje tyl.
Ps. Sprawdźcie jak u Was teraz to będzie wyglądać na jakiejś testowej wpisce i komentarzach. |
|
| elio - 2005.07.06 23:04 - odpowiedz | | Albo mnie specjalnie ignorują albo nikt już się na to nie nabiera :/ |
|
|
| lee - 2005.07.07 00:54 - odpowiedz | | Kręcą nas stosunki i dlatego uważam, że należy rozbudowywać miejsca w których mogą się one odbywać. Na przykład można by na nlog.org rozbudować forum. Albo lepiej oruchomić kilka nowych, równoległych, bardziej zróżnicowanych z większa ilością funkcji. Oczywiście pozostawiając to istniejące przez szacunek dla tradycji :)
|
|
| gos - 2005.07.10 19:39 - odpowiedz | | o nie. robcie co chcecie, ale nie rozwijajcie tego forum. niech dzieciaki pisza do bravo i bedzie spokoj. |
|
| kassia - 2005.07.11 13:42 - odpowiedz | | Elio tego sie nie da zignorowac chocby z czystej ciekawosci zajrzec co tym razem zes wymyslil;p |
|
| strumyczek - 2005.07.11 00:26 - odpowiedz | | dobraa, bo ja duzo narzekalam na te liczniki, to teraz gratuluje i dziekuje bo hula wszytsko jak \'cza .
sie \'czymcie
.czczczczczczcz |
|
| elio - 2005.07.12 20:25 - odpowiedz | | Jak to się mówi:
To teraz funf ojro! |
|
| plusiq - 2005.07.12 21:55 - odpowiedz | | Osz kurde.. teraz to juz Unia jest wszędzie.. nawet na Nlogu!
;ppp |
|