| lee - 2005.08.20 11:27 - odpowiedz | | Tlerancja -to wzniosłe pojęcie coraz częściej spełnia rolę zasłony dymnej, służy do uprawomocniania w naszej rzeczywistości wszelakiego rodzaju niegodziwości i podłości. Od zaśmiecania przestrzeni publicznej indoktrynacją homoseksualną czy lewacką, poprzez cenzurowanie wolności słowa i coraz częściej myśli, aż do bezczelnego rabunku naszej pracy. To wszystko nasza wina ponieważ biernie poddajemy się coraz bezczelniejszym atakom agresji, otumanieni i zaślepieni siłą wytartego frazesu. To wszystko nasza wina bo utaciliśmy zdolność rozpoznawania i ochrony osobistego dobra, bo przestaliśmy to dobro doceniać.
Kiedy ostatni raz zadaliśmy sobie pytanie gdzie jest nieprzekraczalna granica tolerancji?
Kiedy należy powiedzieć stop wszelkiej maści złodziejom, wydrwigroszom, gwałcicielom naszej wolności?
Czy taki bandytyzm: http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=656901 byłby w ogóle możliwy gdybyśmy jako społeczeństwo potrafili dziś jak kiedyś nasi dziadkowie powtórzyć za Stefanem Wyszyńskim: dość! Non possumus!!!
|
|
| beznazwy - 2005.08.20 14:57 - odpowiedz | | tu nie chodzi o tolerancję tylko o zdrowy rozsądek |
|
| danzigerka - 2005.08.20 15:37 - odpowiedz | | czemu wiedzialam, ze to kolejna zalosna prowokacja pana lee?
nie udalo sie wydobyc starego tematu o homoseksualizmie, co? musisz miec juz wrzody od tego zapluwania sie nienawiscia i weszenia wszedzie spiskow.
buahahaha |
|
| tralalala - 2005.08.20 22:23 - odpowiedz | | eee tam...ciekawe jak powietrze pachnie frytkami;) |
|
| on_i_on - 2005.08.21 20:53 - odpowiedz | | Ty chyba sam jesteś gejem, bo nikt inny nie zapodawałby takich tematów za każdym razem..
Jeżeli nim jesteś, to ja nie będę protestował, albowiem ja też jestem homoseksualistą..
Możliwe jest również, że po prostu żaden/żadna Cię nie kocha i musisz się powyżywać na swój sposób - radzę żebyś robił to gdzie indziej..
|
|
| on_i_on - 2005.08.21 20:55 - odpowiedz | | Miałem oczywiście na myśli autora tego tematu na forum nlogowym..
|
|
| lee - 2005.08.25 21:40 - odpowiedz | | Cieszę się że was widze :D)))
Nie uważacie ze jesteście nieco przewrażliwieni?:> |
|
|