| fire_water_burn - 2005.09.27 14:12 - odpowiedz | | the_infamous_biting_guy, kiedyś mój nlog (się skasował jakby, takie życie) znowu działa. tylko tym razem bez mojej pomocy, bo ktoś sobie ,,pożyczył'' nazwę trupiaka, a gdy napisałem mu o tym w komentarzach to.. zablokował mi dostęp, po prostu. czterystajedynką w twarz. mnie.
kultura, panie, jak w polskim kinie! ;) |
|
| the_infamous_biting_guy - 2005.09.27 18:57 - odpowiedz | | Czyli, że co? Zombi jestem?
Tak to jest. Jak się nie umie zrobić zmarłemu chrześcijańskiego pogrzebu, to później zmartwychwstają cholery jedne no :)
Dostęp został zablokowany nie za komentowanie, tylko za jego obraźliwą treść.
Kultura panie obowiązuje wszystkich.
Za dużo polskich filmów pan oglądasz panie fire_water_bum
|
|
| tralalala - 2005.09.27 20:52 - odpowiedz | | te panie infamous itp.. znasz pan takie cos jak prawo autorskie?? takie \"pozyczenie\" bez zgody tworcy jest raczej bee:D wiec hmmm...jakby ktos byl zlosliwy to kto wie kto wie:D
btw:D wam leci:)) problemy jakie sa kazdy widzi:DD |
|
| fire_water_burn - 2005.09.28 17:45 - odpowiedz | | Szkoda, że Twoja oryginalność dorównuje dobremu wychowaniu, nowy infejmósie.
Czy to jest typowe dla naszego narodu zachowanie, że złodziej daje okradzionemu lekcje kultury, czy może bardziej uniwersalne, ogólno ludzkie chamstwo?
|
|
| the_infamous_biting_guy - 2005.09.28 18:47 - odpowiedz | | Drogi kolego fwb myślę, że posuwasz się ciut za daleko w bezpodstawnych oskarżeniach.
Zanim kogoś nazwiesz złodziejem zważ dokładnie co mówisz!
Inaczej ryzykujesz co najmniej śmieszność :)
Na przykład osobiście znam trzech Janów Kowalskich. Każdy zrodzony z innego ojca i matki. Żadnemu z nich, nigdy nawet nie przyszło do głowy nazywanie drugiego złodziejem tylko z powodu przypadkowej zbieżności imion i nazwisk.
Zanim więc zaczniesz udzielać publicznych lekcji kultury potrenuj chwile przed lustrem. |
|
| fire_water_burn - 2005.09.29 03:36 - odpowiedz | | Za daleko? Nie nazwałem Cię, drogi złodzieju, bezczelnym chamem. Nazwałem Cię chamem, boś wioskę zrobił, głównie mnie, zakładając bloga pod nickiem, którego ja tu wcześniej używałem, co wprowadziło w błąd conajmniej trójkę moich dobrych znajomych. To czyni Cię właśnie, mój drogi złodziejem i bezczelnym chamem. A teraz nazwę Cię jeszcze, złodzieju, bezczelnym chamem i tupeciarzem, bo nie dość, że kradniesz bezwstydnie i wioskę robisz, to czelność masz pyskować publicznie, zamiast chociaż zawstydzenie jakieś udać i zniknąć godnie. A przykład z Kowalskimi pokazuje tylko jak wysoki poziom reprezentuje Twoja strona tego dialogu, jak mawiał mój kolega Marian, mistrz ciętej riposty- gadaj z dupą, to cię osra.
Przed lustrem powinni byli trenować Twoi rodzice, wtedy może nie musiałbym uczyć Cię, że cudza własność intelektualna jest cudzą własnością intelektualną. |
|
| bezo - 2005.09.29 06:34 - odpowiedz | | \"(...)the_infamous_biting_guy, kiedyś mój nlog (się skasował jakby, takie życie)(...)\" - cytata taka.
Nie chcialbym panom w wymianie uprzejmosci przeszkadzac, bo boje sie byc oskarzonym o niegrzecznosc, ale prosilbym (jesli laska) o wyjasnienie zwrotu - \"się skasował jakby\". Bo jesli obecny FWB skasowal bloga o nazwie TIBG w przytomnosci pelnej swojego umyslu, to zalu do obecnego Kowalskiego Jana miec nie powiniem, bo obecny wlasciciel jakby podniosl z ziemi to, co sie tam bezpansko walalo.
Jesli natomiast obecny TIBG wlamaniem, hakerstwem czy inna przemoca bloga owego zawlaszczyl, to slusznie nalezy mu sie zaszczytne miano szui, obwinianie go sodomia oraz podwazanie nienagnej przeszlosci jego matki i innych krewnych.
Pozdrawiam z zaciekawieniem przypatrujac sie dyskusji :) |
|
| fire_water_burn - 2005.09.29 19:31 - odpowiedz | | Ojej, faktycznie, jak w prawdziwym świecie, w którym czasopismo które przestaje być wydawane traci prawa do swojej nazwy.
Albo nie, po prostu on przez przypadek wymyślił sobie taką samą, a że akurat już była wolna..
:) |
|
| partykularny - 2005.09.30 08:49 - odpowiedz | | kolego \"fire water burn\"
możesz liczyć na całkowite moje poparcie
jakby co ;) |
|
|
| the_infamous_biting_guy - 2005.09.29 10:17 - odpowiedz | | Aaaaa... pan z miaaaaaaaaasta :)?
To widać, słychać i czuć.
Nie lepiej było od razu pisać żeś pan miastowy?
A nie robić chałaśliwe wycieczki na Bogu ducha winną polską wieś spokojną?
I do tego sadzić po krzakach ciętymi ripostami Mariana :D
Komu to potrzebne? No?
A fe panie Fwb
:))))
|
|
|
|
| decybel - 2005.10.01 22:58 - odpowiedz | | uhaha. :D
mnie tam sie podoba ta sprzeczka:D humor w tendencji zwyzkowej. swoja droga, byo tam cos wielce obrazliwego w owym blogu, ze ów Kowalski sie zaperzyl na pana co \'zhackowa\' nazwe bloga?:D |
|
| glub - 2005.10.07 09:10 - odpowiedz | | po skasowaniunloga, dany nick powinien byc zablokowany na jakioś czas. Zrobiłbym karczemną awanturę gdyby ktoś założył web loga o moim nicku, po tym jak go skasowałem. To jest podszywanie się pod inne osoby. |
|
| the_infamous_biting_guy - 2005.10.07 14:08 - odpowiedz | | To nie kasuj!!! Wtedy nie będziesz musiał wypisywać głupot i robić karczemnych awantur na forum panie kolego. Zwłaszcza jeśli przez jakiś czas (jejeje)ZUS będzie ci na zmarły nick wypłacać emeryturę :D
|
|
|