| anuszka - 2007.06.26 11:48 - odpowiedz | | Bardzo się cieszę, że nlog nie zostanie ani usunięty ani przekazany. Świetna wiadomość!
Pytanko moje jest takie: czy skoro zostanie przebudowany od zera, to znaczy, że utracimy wszystkie wpisy, które powstały do tej pory? Czy na czas przebudowy nlog będzie nieczynny? NIe? Powiedzcie, że nie;)
Szczerze...? Ja się tak mocno przyzwyczaiłam, że trochę obawiam się tej nowej wersji, ale skoro mus, to mus! Do dzieła tęgie umysły:) Powodzenia i wielu dobrych pomysłów! Anuszka |
|
| mumik - 2007.06.28 15:40 - odpowiedz | | Jeżeli zostanie to zrobione z zachowaniem chociaż minimalnej przyzwoitości programistycznej, to nic we wpisach i komentarzach nie powinno się zmienić, a przerwa w działaniu nie powinna być dłuższa niż jedna noc.
No ale nie wiem, kto to będzie robił. |
|
| xeqvibtd - 2007.07.13 23:33 - odpowiedz | | czy naprawdę z pośród już ponad 10000 nlogowiczów nie można sklecić grupy, która jest w stanie, dla sławy, chwały, własnej satysfakcji czy dla potomnych, profesjonalnie się tym zająć??? |
|
|
|
| tralalala - 2007.07.14 17:59 - odpowiedz | | znalazloby sie pare osob kwestia tylko czy z adminami daloby sie dogadac;) |
|
|
|
|
|
|