| odwaga - 2007.08.21 09:24 - odpowiedz | | Tylko nie bierzcie tego na serio ;) Tak sobie pomyślałam, żeby zebrać to, co ma się zdarzyć właśnie w tym roku. Bo ja do tej pory słyszałam tylko o spadającej komecie, która już teraz ponoć do nas leci. Ależ skąd! Niedawno ktoś mnie olsnił, że jeszcze bieguny się zamienią (tego z leksza nie kumam), bo układ planet, słońca itp, a inny ktoś przekonywał, że wszystkie kalendarze majów i podobnych ludków kończą się na 2012, więc to musi być koniec.
A wy jakie wersje słyszeliście? ;) Że przez zwykłą kobiecą ciekawość zapytam? :P |
|
| humanistka - 2007.08.21 14:55 - odpowiedz | | Wersja taka, że Polacy dostali Euro 2012 i wszystko jest możliwe. :P |
|
| tralalala - 2007.08.22 11:45 - odpowiedz | | hahahah no mozna by powiedziec:d ze jesli polacy dostana w 2012 euro to chyba bedzie koniec swiata:D |
|
| lagesag - 2007.08.23 00:41 - odpowiedz | | 2012? podobno ma sie pojawic nowa wersja nloga... ;) |
|
|
| odwaga - 2007.08.23 09:55 - odpowiedz | | No tak euro jak mogłam go nie wymienić :D
Ale nie słyszeliście o tych biegunach? bo mnie to ciekawi :P |
|
| lagesag - 2007.08.25 03:08 - odpowiedz | | okresowa zamiana biegunow jest podobno czyms naturalnym. (swiadczyc maja o tym namagnesowania skal.) ale czy rok 2012 ma w tym procesie jakies kluczowe znaczenie? nie slyszalem, nie wiem |
|
| bengalo_phoenix - 2007.08.31 00:54 - odpowiedz | | przebiegunowanie nie nastapi po raz pierwszy i pewnie nie ostatni. to m.in. wykonczylo majow. byli super madrzy i obliczyli jak to dalej ma isc. wstepnie 21 gru 2012.
dalej idaca teoria mowi o tym, ze majow ostrzegli... kosmici. a ta idaca jeszcze dalej mowi, ze teraz ostrzegaja nas.
poniewaz lubie wszelkiego rodzaju teorie niekoniecznie spiskowe moge sluzyc ew. roznymi filmikami itd.
a! a przebiegunowanie ma sprawic, ze nas \'lekko\' podmyje. no i przestanie dzialac cala elektronika, elektryka itd itp. |
|
| bengalo_phoenix - 2007.08.31 00:55 - odpowiedz | | przebiegunowanie nie nastapi po raz pierwszy i pewnie nie ostatni. to m.in. wykonczylo majow. byli super madrzy i obliczyli jak to dalej ma isc. wstepnie 21 gru 2012.
dalej idaca teoria mowi o tym, ze majow ostrzegli... kosmici. a ta idaca jeszcze dalej mowi, ze teraz ostrzegaja nas.
poniewaz lubie wszelkiego rodzaju teorie niekoniecznie spiskowe moge sluzyc ew. roznymi filmikami itd.
a! a przebiegunowanie ma sprawic, ze nas \'lekko\' podmyje. no i przestanie dzialac cala elektronika, elektryka itd itp. |
|
| underworld - 2007.08.23 13:19 - odpowiedz | | Mogę się mylić ale.. czy to nie jest tak że w 2011, nie kto inny, jak Polska właśnie przejmie prezydencję w UE? ;) |
|
| odwaga - 2007.08.23 13:41 - odpowiedz | | ojoj nie za dużo jak dla Polski tych wrażeń? ;) |
|
|
| odwaga - 2007.08.23 13:48 - odpowiedz | | w sam raz tyle żeby do niego doprowadzić :D |
|
|
| kjuik - 2007.08.25 10:34 - odpowiedz | | Samoobrona przejmie wladze!!!!:)) |
|
|
| odwaga - 2007.08.26 15:55 - odpowiedz | | ciekawa teoria :D a co jeśli są zimniejszE? |
|
| anuszka - 2007.08.26 15:46 - odpowiedz | | Ja myślę, że koniec świata nastąpi nie przez bieguny, czy jakiekolwiek katastrofy naturalne. Koniec świata sobie sami zrobimy, wysadzimy się w powietrze albo coś :p Tak czy siak, nie sądzę, by to miało być akurat w 2012 i kiedykolwiek to nie nastąpi, na pewno Majowie nie mogli kiedyś o tym wiedzieć. W cuda nie wierzę:) Zreszta, nawet jesli zginiemy wszyscy, to nie ma się czego bać. Wszyscy razem pójdziemy, no i zapewne szybko i bezboleśnie. Takie moje zdanie:) Pozdrawiam:)) |
|
| odwaga - 2007.08.26 15:57 - odpowiedz | | Hmmm, bezboleśnie mówisz, to ja popieram :D
A serio mówiąc, to był taki wiersz, nie pamiętam czyj, że każdy z nas ma swój koniec świata wtedy, gdy umiera, więc tak czy siak, każdego to spotka ;) |
|
| bengalo_phoenix - 2007.08.31 00:55 - odpowiedz | | przebiegunowanie nie nastapi po raz pierwszy i pewnie nie ostatni. to m.in. wykonczylo majow. byli super madrzy i obliczyli jak to dalej ma isc. wstepnie 21 gru 2012.
|
|
| odwaga - 2007.08.31 11:10 - odpowiedz | | ciekawe ;) a niby jak ci kosmici mają nas ostrzec? ;) |
|
| bengalo_phoenix - 2007.08.31 18:34 - odpowiedz | | a podobno formacjami na niebie i znakami w zbozu, ktore przypominaja frag kalendarza majow oO |
|
| odwaga - 2007.08.31 20:32 - odpowiedz | | czemu nie w kukurydzy :D
ale co, jak sie pozaieniaja te bieguny, to bedzie sier dalo zyc,czy nie? ;) |
|