| szukajac_siebie - 2009.06.18 21:23 - odpowiedz | | Czy tylko mi nie działają statystyki, i mam zero możliwości podglądania hostów mnie odwiedzających i blokowania tych co zaburzają moje poczucie anonimowości (dobra wiem, że coś takiego nie istnieje, ale nie chciałbym by czytali ci co pokojarzą za dużo, czyli geograficznie i nie tylko mi bliscy...) |
|
|
| zbirkos - 2009.06.19 22:41 - odpowiedz | | Po małym tuningu bazy wystąpiły problemy. Wiemy o tym problemie. |
|
|
| ide_przeskakujac_pagorki - 2009.06.22 12:57 - odpowiedz | | a ja nie mogę usunąć głupich komentarzy, których u mnie coraz wiecej, wiec zawieszam Nlog, aż do naprawienia tego problemu!!! |
|
|
| ide_przeskakujac_pagorki - 2009.06.25 16:42 - odpowiedz | | Drogi Zbirkosie,
No chyba niekoniecznie naprawione, bo dalej nie mogę usunąć zbędnych komentarzy, ale jest informacja, że komentarz usunięto, a jest jak był:)
P.S. Miało się ostatnio (max. do kilku miesięcy temu) przyjemność oglądania Cię jak wchodziłeś do klatki przy placu krakowskim.
Ale to tak na marginesie! |
|
| zbirkos - 2009.06.25 22:46 - odpowiedz | | naprawione statystyki, co z komentarzami to jeszcze nie wiem.
blisko pl. krakowskiego? :) |
|
|
|