|
|
|
|
| chuj - 2009.07.01 02:03 - odpowiedz | | mi sie otwiera ale plik wlasnego szablonu nie daje sie skasowac. co z tym zrobic?
powrot z przeszlosci |
|
|
| starszyskull - 2009.07.15 02:46 - odpowiedz | | W przypadku kont, które cieszą się już użytkowaniem przez jakiś dłuższy czas, owszem, zakładka się wyświetla (sprawdzałem na starym koncie). Na nowopowstałych już zaś nie.
Czy administracja może nam to wyjaśnić ? |
|
| ide_przeskakujac_pagorki - 2009.07.27 12:23 - odpowiedz | | a faktycznie
przycisk usuń nie działa także we wszystkich innych wariantach. myślałem, że tylko przy komentarzach, ale nie działa także przy skinach - usuwaniu zdjęć itp.
może dałoby się to naprawić??????? |
|
| oziak - 2009.07.28 18:23 - odpowiedz | | no fajnie jakby sie dalo...bo chce wrocic do pisania. chce nowy lejałt i wogole. |
|
| twilight64bit - 2009.07.29 09:16 - odpowiedz | | pewnie ze by sie dalo, powiedzmy sobie otwarcie, jesli chodzi o soft, to nie ma takiej rzeczy, ktora by sie nie nadawala do naprawy, tylko kto to zrobi? gdy ówczesni tworcy sa juz w innym swiecie: maja dzieci, zony i kochanki, ktoz taki ma czas na jakies tam dlubanie? |
|
|
| plusiq - 2009.07.30 00:31 - odpowiedz | | i czasem nawet jakieś umiejętności plus odrobina zapału :-) |
|
|
|
| bialonaczarnym - 2009.08.27 19:31 - odpowiedz | | Spuentowałbym to słowem \'dramat\', ale obiecałem sobie samemu, że takowego używać nie będę nagminnie ;p.
Swoją drogą? To na prawdę urasta do rangi paranoi: człowiek chce pisać swojego loga tutaj, jest zakochany w tym świecie i nie zamierza zagłębiać się gdzie indziej, sadzać tyłka w innym konkretnym miejscu, tylko tutaj.
A Administracja? Widzę, widzę i znów widzę, że ich nie widzę... . |
|
|
|
|
| imho - 2010.09.12 11:50 - odpowiedz | | HAAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! |
|
|