| sqn - 2014.04.25 00:39 - odpowiedz | | Trochę mnie emocje niosą ale chciałem zapytać. Jak to się udaje,że nlog od lat istnieje ? To że się nic nie zmienia, przemeblowań nie ma to ok. Ale kurde kto to trzyma w kupie, kto na serwerze przechowuje, jak co i gdzie ? Ja bardzo się zżyłem i pytam, bo jak kiedyś zniknie, to tak jakby znikło mi 10 lat życia. Kto adminuje utrzymuje ? Nlog jest niszowy, nie ma reklam i innych gówien i istnieje. Można ? Obawiam się tylko tego, że kiedyś wbiję nlog.org a tu mi 404 wyskoczy. Wtedy umrę.
Odzew pożądany. |
|
| sth - 2014.04.25 22:00 - odpowiedz | | W zakładce \'login\' jest opcja \"Export do PDF\" Raz na jakiś czas polecam ściągnąć i wrzucić na pamięć, płytkę czy pocztę ;) |
|
|
| thevisualiza - 2014.04.27 11:07 - odpowiedz | | mi nie działa ta akcja z pdf\'ami, odkąd tu jestem (2007), to ni chu chu.
co do głównego wątku, też mnie to zastanawia. czasem się nlog wykrzaczy i po paru dniach rusza, tylko z czyją pomocą? |
|
| adrenaline - 2014.05.03 19:45 - odpowiedz | | Jak to z czyją, przeważnie interweniuje Zbirkos. Nie wiem czy sam osobiście, czy daje komuś cynk dalej, ale przecież to On od zawsze się tym zajmował. Między innymi oczywiście.
A może nlog jest w rękach illuminati i dlatego ciągle działa, bo żywią się naszymi emocjami? Oo |
|
| plusiq - 2014.05.03 20:12 - odpowiedz | | O ile dobrze kojarzę to nlog jest dzieckiem Warp-a, a później po problemach z łączem/serwerami został przeniesiony do Telewizji Kablowej Koszalin dzięki Elio.
Zbirkos chyba od czasu do czasu zagląda i dzięki Niemu to się jeszcze w miarę kręci, choć przydałoby się trochę poprawek żeby dostosować stare skrypty do PHP4/5, żeby przywrócić pełną funkcjonalność nloga.
ot co |
|
| adrenaline - 2014.05.05 22:05 - odpowiedz | | To przecie mówię, że między innymi ;p
Nikt w to kasy już nie włoży,nie raz i nie da był temat zbiórki pieniędzy, bo wiadomo, że nic nie ma za darmo, ale oczywiście chętnych nie było. Któregoś dnia padnie na amen i będzie po krzyku :) |
|
| sqn - 2014.05.08 19:57 - odpowiedz | | Właśnie. WARP to ten nasz BÓG ;). Elio cos tam też działał i Zbirkos też. |
|
| sqn - 2014.05.08 19:58 - odpowiedz | | Nie gadaj, że chętnych nie było. Byli. |
|
|
| cheshirecat - 2014.09.12 23:41 - odpowiedz | | Mało nas. Takie mało niewiele kosztuje.
Znajoma odnawia bloxa, ale to w końcu nie o to chodzi. Nlog jest cudny.
Ja się dołożę. Też mam tu kawałek żywota lepszy i gorszy. |
|
| thevisualiza - 2014.09.17 18:48 - odpowiedz | | ja mogę też coś dorzucić z pieniędzy moich obrzydliwie bogatych rodziców, własnych nie zarabiam, bo jestem bananem. no ale nie o to chodzi, skąd hajs jest, tylko czy jest :) |
|
| glub - 2014.11.03 08:53 - odpowiedz | | już wiele razy proponowałem zrzutkę na nloga ale chłopaki milczeli w temacie. |
|
| mieta - 2014.11.12 18:09 - odpowiedz | | Też się chętnie zrzucę! Do tej pory pamiętam jak kiedyś serwery padły na KILKA dni, miałam ochotę się nauczyć spadać z dachu wtedy. |
|
| malyble - 2014.11.13 09:58 - odpowiedz | | Hosting jest wciąż na TKK. Elio się o nlog\'a troszczy :)
Hajs na razie nie poczebny, ale kiedyś może być taka sytuacja, że będzie trzeba przenieść gdzie indziej.
Tak czy siak. Nie umrze i szacunek dla warp\'a za niego. |
|
| mieta - 2014.12.01 12:03 - odpowiedz | | Coś ktoś wie o co chodzi z tymi reklamami ??? Zaczęły mi się wyświetlać na portalu... |
|
| mieta - 2014.12.03 15:00 - odpowiedz | | Sory falszywy alarm mialam jakiegos wirusa :D |
|