| fishiii - 2002.05.03 17:08 - odpowiedz | | Czy zabawa jakimś tam człowieczkiem, jest wpożo....? Chyb amuszę sporzadnieć...:P
|
|
| krashan - 2002.05.03 21:10 - odpowiedz | | Aha... I słownik ortograficzny obczaić ;-). |
|
| chafer - 2002.05.03 23:14 - odpowiedz | | Nażekaż :) Kilka blenduf nie śfiadczy o tym, rze ktoś nigdy do słownika nie siengał :)
Zabawa czlowieczkiem? Masz na mysli voodo? :) |
|
| fishiii - 2002.05.04 10:52 - odpowiedz | | słownik...? miałem kaca...
zabawa ludźmi...
jak wykorzystać ich słabości aby tobie było dobrze, abyś osiągnął swój cel, którym zazwyczaj jest łóżko...
Qrwa, to nie normalne ... |
|
| jemesis_poter - 2002.05.04 12:41 - odpowiedz | | 'Nie' z przymiotnikami pisze sie lacznie, tak gwoli scislosci.
A poza tym, czlowiek jest tylko czlowiekiem.
I zazwyczaj wszedzie lubil isc po trupach.
Historia..
Choc fakt, to niemoralne, zle. Podle i niskie.
Ale czlowieczenstwa sie nie wyrzeczesz.
Mozesz jedynie poprawiac samego siebie.
Dodatkowo, czy to co robisz jest zle, pytaj osob bezposrednio zainteresowanych.
Kazdy ma inny stopien postrzegania bolu. |
|
| bezo - 2002.05.04 13:59 - odpowiedz | | A tak jeszcze bardziej gwoli ścisłości, to każdy ma ma inny stopień postrzegania bólu, który zadaje. Niestety... |
|
| ismena - 2002.05.04 18:05 - odpowiedz | | decyzja należy do Ciebie. ja się już z wszelkich manipulacji wyleczyłam.nienawidzę ludzi, kiedyś ich kochałam.mnie już się odechciało gierek, ale...........as You wish:) |
|
| fishiii - 2002.05.05 08:57 - odpowiedz | | gierki....
gierek....
gierkuufffff.....
zabawa nie jest taka zła ale najbardziej i tam wyniki gry powodują u mnie moralniaka |
|
| magdalena - 2002.05.05 09:49 - odpowiedz | | zabawy ludźmi. gierki. cholera, pora wyrosnąć z pieluch, moi drodzy.
grać można tylko przed widownią, bo przecież to głupie, grać w coś, czego nikt nie zauważa.
a jak zauważają, to plum, koniec zabawy - wyłazi na wierzch pozerstwo i banał. też mi wesoła rzecz. |
|
| fishiii - 2002.05.05 14:06 - odpowiedz | | wiesz....
każdy gra...
kazdy ma jakiś pierdolony cel....
chyba jestem jak na ten świat za porządny i za dobry....
|
|
| jemesis_poter - 2002.05.05 14:38 - odpowiedz | | Albo sam nie wiesz o co Ci chodzi.
Najpierw pytasz sie czy wykorzya mnpucjadrugim czoke jest sluszna.
Po czym czekasz na opinie.
Nastepnie dochodzisz do wniosku, ze to swietna rzecz, tylko jej wynik moze ewentualnie wywolac u Ciebie kaca moralnego.
Pozniej znow twierdzisz, iz jestes zbyt dobry, aby tu egzystowac.
Wiesz?
Zalosne.
Sciagnij klapki. Moze cokolwiek dojzysz.
Fu. |
|
| jemesis_poter - 2002.05.05 14:41 - odpowiedz | | K*rwa!
Ten chrzaniony komp zjada mi polowe fontow.
Wiec.
"Najpierw pytasz sie, czy wykorzywanie i mainpulacja drugim czlowiekiem jest sluszna."
O tak mialo byc. |
|
| ismena - 2002.05.05 16:34 - odpowiedz | | ismena as fishiii
sory jestem jebniętą małą dziewczynką...
dziękuję za to co napisałaś....
Musze to zmienić....
|
|
| jemesis_poter - 2002.05.06 09:26 - odpowiedz | | No dokladnie.
Takiej samokrytyce nie da sie wrecz zaprzeczyc.
Brawo. |
|
| fishiii - 2002.05.06 09:32 - odpowiedz | | .... no coments chyba odżywam.... nareszcie... :-)
|
|
| sugar - 2002.05.06 17:51 - odpowiedz | | moją rodziną ktoś sie okrutnie zabawił.
teraz stawiam sobie pytanie:
czy w przyszłości ja będę manipulować?
a może ja będę manipulowana?
|
|
| sadfreak - 2002.05.06 22:37 - odpowiedz | | Za pomocą NLP można zrobić wszystko, trzeba tylko mieć gruntowne podstawy i chęć. Potem juz latwo przejsc do hipnozy, to dziala najlepiej tylko tu dochodzi praktyka. |
|
| pola - 2002.05.06 23:17 - odpowiedz | | hmm.. nie jest.. i nigdy nie byla... manipulowanie innymi dla wlasnych celow? niektorym wychodzi bardzo dobrze... inni sa ofiarami... bo chyba to tak mozna nazwac... i jesli piszesz pozniej ze celem zazwyczaj jest lozko to nie zawsze masz racje... zreszta co ja wiem... |
|
| mariposa - 2002.05.06 23:22 - odpowiedz | | "Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of of them want to abuse you
Some of them want to get abused"
O. Tak mi przyszla do glowy stara piosenka. |
|
| chynaa - 2002.05.07 01:26 - odpowiedz | | MariPosa: W sedno. Czyżby Annie Lennox śpiewała? |
|
|
| chynaa - 2002.05.08 13:47 - odpowiedz | | I do czego doszło. Świetne piosenki nie są identyfikowane z ich twórcami, ale z tymi, którzy je skowerowali. Smutne. |
|
| fishiii - 2002.05.20 00:41 - odpowiedz | | exakly...
czyli dokładnie tak....
więc fishiii postanawia NIGDY WIĘCEJ ZABAW LUDZMI
pfuj....
czas zacząć być porządnym bo wkońcy wiek zobowiazuje
|
|
| mariposa - 2002.05.20 07:37 - odpowiedz | | Chyna, kurcze, nie pamietam. Ale na pewno jakas tam kobita, jesli Manson sobie przywlaszczyl, to bez watpienia byl to cover. |
|
|