| 2lazy2die - 2002.05.06 02:04 - odpowiedz | | Warp, mistrzu, przed ktorym chyle czolo technologicznie! Nlogowicze nalogowi i okazjonalni - poprosmy Warpa serdecznie, poprosmy warpa pokornie, zeby przygotowal taki technologiczny motorek, prosty i skuteczny, prosty na tyle, zebym ja mogl go znalezc i bez problemu obsluzyc, poprosmy Warpa o wyszukiwarke wewnatrz nlogowa. wyszukiwarke uzytkownikow.
Nlog przyspieszyl na tyle, ze wpisy starsze niz 24 godziny znikaja w niebycie. A przeciez jest nas tylu, ktorzy robia wrzuty niecodziennie. Jak odnalezc: popo, mona i innych?
Wierze gleboko, ze warp potrafi, ze dla niego to jak przetrzec oczy o poranku. Pliz! |
|
| tg - 2002.05.06 02:47 - odpowiedz | | chyba wiem jak. Wiem jak to sie robi - w adresie do gory. Najpierw wchodzisz w jakis nlog a potem u gory wymazujesz w adresie nick i wpisujesz ten, ktory Cie interesuje. Sprawdzilem - i dziala. |
|
|
| tg - 2002.05.06 11:24 - odpowiedz | | nie zordak - nie tak - ..... user=użytkownik. Na gorze w pasku adresy. |
|
| sugar - 2002.05.06 11:31 - odpowiedz | | tg. co ty pier...lisz?
zordak dobry chłopak, dobrze mówi. |
|
| chynaa - 2002.05.06 11:48 - odpowiedz | | Zordak dobrze gada, dać Mu mleka. No jasne, ze nick.nlog.pl |
|
| twosteper - 2002.05.07 03:00 - odpowiedz | | tg... ma racje .. tz. ja tak robie ... i nie narzekam:) |
|
|
| lavinia - 2002.05.09 22:46 - odpowiedz | | TG...nie "chyba". Na pewno tak sie to robi. Juz po naszej rozmowie na to wpadlam. Sprawdzilam-jak i Ty-i potwierdzam, ze dziala.:-)) |
|
|
|
|
|
|