| chafer - 2002.05.31 17:41 - odpowiedz | | Niedawno na forum, Mariposa oglosila konkurs na konkurs. To ja chetnie wezme w tym udzial :)
Urzadzam konkurs na najlepszy wpis.
Jestem przekonany, ze napotkaliscie na swojej drodze wpis, ktory was: urzekl, zachwycil, rozmieszyl, zmusil do myslenia, refleksji. A moze byl po prostu: oryginalny, nietypowy, abstrakcyjny. Moze epatowal brutalnoscia. Moze slodycz ciekla z niego strumieniami. Moze byl mdly az do obrzydzenia. Morze zawieral durzo blenduw ortograficznych. Albo napisany byl przepiekna polszczyzna. Moze byl ekstremalnie dlugi...albo krotki. Albo kolorowy. Albo w ciapki. Albo po prostu inny.
Niewazny powod..chodzi o wpis, ktory wyryl Wam sie w pamieci na dluzej. (nie cytowac - dawac po prostu linka do danego wpisu) |
|
| galaxy - 2002.05.31 18:52 - odpowiedz | | ja nie umiem linkować, a jest taki jeden wpis u niejakiego Chafera, o niejakim budowaniu domku z kart.... :)) |
|
| mariposa - 2002.05.31 22:17 - odpowiedz | | Ehehe. Chaf, jestes wielki po prostu. Zbirkos powiedzialby, ze "gratuluje swietnego pomysla" :)
http://nlog.pl/view.php?user=2lazy2die&id=228.
Ten sobie wydrukowalam, bo co przeczytam, to sie dlawie ze smiechu.
I ten jeszcze tez.
http://nlog.pl/view.php?user=bezo&id=72358
Wiecej grzechow nie pamietam. Natknelam sie na fenomenalny wpis Chyny, ale nie jestem w stanie go odnalezc bo to bylo juz ladna chwile temu i nie pamietam nawet, o co chodzilo. Poszperam i wroce. |
|
| eye - 2002.05.31 22:55 - odpowiedz | | hehe 2l czytałem kiedys juz, ale bezo mnie rozwalił i stałem sięfanem :) |
|
| chafer - 2002.05.31 23:07 - odpowiedz | | Ja tylko wyreczam Galaxy ktora nie umie linkowac :) Oto on
A jak juz o mnie mowa..to jeszcze..ekhm..przy okazji to :)
Glupio troche tak...ale konkurs nie zabrania reklamowania wlasnych wpisow :P (sorki...wpisy innych wkleje pozniej..tylko musze odrobine czasu poswiecic na odszukanie ich)
|
|
| sqn - 2002.05.31 23:57 - odpowiedz | | ale co ? dobrze ci być na szczycie? |
|
| sqn - 2002.05.31 23:58 - odpowiedz | | przepraszam - dzi¶ gryzę . nc |
|
|
|
|
| chynaa - 2002.06.01 18:40 - odpowiedz | | Ano nie wszystko. Dałam to, co zrobiło na mnie *wrażenie*. Nie widzę powodów, dla których miałabym brać pod uwagę tylko nlog. Żadna wojna przecież. |
|