| zbirkos - 2002.06.15 14:09 - odpowiedz | | Bo mial byc ale jakos znowu o nim cicho, ktos cos wie moze w tym temacie ? |
|
|
|
| warp - 2002.06.15 18:52 - odpowiedz | | hehehehehe Loża Szyderców sie zebrała |
|
| mona - 2002.06.16 15:24 - odpowiedz | | jak bedzie zlot czarownic to sie pisze ( jak naprawie miotle ) |
|
| zordak - 2002.06.16 16:08 - odpowiedz | | na poczatek moze proponuje spotkania regionalne.. |
|
|
| nell - 2002.06.16 17:52 - odpowiedz | | patriotyzm lokalny daje o sobie znac...hym |
|
| 2lazy2die - 2002.06.17 01:55 - odpowiedz | | Los Cabatos de la Muerte zyje! Zapraszam na rowerowanie do Kabackiego Lasu.
A tak w ogole, to chetnie bym sie gdzies przejechal, zeby Wasze twarze okiem otoczyc:)
.
|
|
| nina - 2002.06.17 08:54 - odpowiedz | | zlot jest brzydki
zlot jest zly
zlot ma bardzo wielkie kly
heheh |
|
| nell - 2002.06.17 15:22 - odpowiedz | | nina, bo to zly zlot byl...:> |
|
| galaxy - 2002.06.17 16:09 - odpowiedz | | właśnie, były ankiety, plany i co? :) |
|
| zbirkos - 2002.06.17 18:52 - odpowiedz | | Skonczy sie na tym, ze podzwonie do paru osob z nloga z ktorymi ma blizsza znajomosc zapytam o termin i czy im pasuje, gdzies sie zarrezerwuje plac i sie pojedzie, bo z tak wszystkimi orgzanizowac to chyba nie mozliwe, bo temu pasuje wrzesien, ten ma za daleko,t en woli w lipcu, jeszcze kto inny chce za granice, ktos nad morze, etc. etc. etc. Kazdemu pasi co innego. I jak tu byc madrym ? |
|
| dora2 - 2002.06.17 19:37 - odpowiedz | | Nie ma mocnych zeby wszystkim dogodzic. Popytac, ustalic date i miejsce na sztywno, dac do wiadomosci i juz. Albo ktos dojedzie albo nie. Nie ma co czekac i sie zastanawiac, bo to moze trwac w nieskonczonosc. |
|
|
|
|
| chynaa - 2002.06.18 14:04 - odpowiedz | | I pisać wiersze.
Ja sobie zorganizuję zlot we własnym zakresie. Będzie prowiant (czytaj: dziesięć puszek zimnego piwa + sałatka), dobra muzyka (czytaj... ;) i Chyna. Chyna będzie leżała na trawie. Pół dnia. Zlot odbędzie się jutro. O godzinie piętnastej osiem. We Wrocławiu.
Zlot z udziałem _zainteresowanych_ odbyłby się tylko w jednym przypadku: gdyby nie pytano każdego po kolei gdzie i kiedy mu odpowiada. W takim przypadku zlot nigdy się nie odbędzie. Ktoś rzuca hasłem: (powiedzmy) Kraków (powiedzmy) 12 lipca (powiedzmy) pod tą budką z chińskim jedzeniem (nie byłam wE Krakowie ;), nie wiem) o (powiedzmy) 13:45. I wtedy każdy zainteresowany by sobie tak poukładał, żeby być. A tak to przepraszam, ale powodzenia. Jakieś terminy w stylu Jeden Dzień Przed Egzaminami Pierwszego Lipca i takie tam odpadają, pozostają pozostałe dni. Wszystkie pozostałe dni. Chcecie zlotu - rzućcie terminem. W innym układzie pozostają mrzonki i teksty "żeby wszystkim pasowało".
Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził. |
|
| galaxy - 2002.06.18 14:18 - odpowiedz | | właśnie, trza by jakiś termin i miejsce podać. Kto będzie mógł przyjedzie, kto nie będzie mógł, no to trudno... Tylko, rzecz jasna, trzeba by to podać z conajmniej miesiąc wcześnie, żeby jak najwięcej osób mogło się dopasować do daty... |
|