| galaxy - 2002.06.27 14:39 - odpowiedz | | Chciałabym zaapelować do wszystkich niezadowolonych z tego, że nlog nie działa tak jak działał, żeby wzięli sobie na wstrzymanie, żeby nie słali do Warpa jadowitych maili i nie wygłaszali pod jego adresem kąśliwych uwag. Wiemy wszyscy, że są problemy techniczne, że miała być awaria, więc po prostu poczekajmy, aż uda się ją pokonać. To, że nie mozna dodać wpisu czy przeczytać innych nie jest chyba jeszcze końcem świata?? Da się bez tego żyć? Ja osobiście dziwię się czasem Warpowi, że po przeczytaniu kilku takich postów po prostu nie pieprznie tego wszystkiego. Mnie by chyba nie starczyło cierpiwości i chęci.
Tak więc - wszyscy niezadowolenie - wyluzujcie, poczytajcie książkę, idźcie na spacer, basen, piwo albo i wszystko naraz. |
| | trust - 2002.06.27 14:48 - odpowiedz | | Ja nie mam pretensji, od razu mowie!
ale czegos nie rozumiem:
nlog jest off - ok, tylko czemu ja moge wpisac notke? bo moge...
dlaczego wbijajac caly adres recznie - wchodze na swoja strone i na swojego admina, ale z admina nie moge juz wejsc, bo mnie wyrzuca?
|
| | galaxy - 2002.06.27 14:55 - odpowiedz | | i właśnie o to też mi chodziło - żeby nie zadawać tego typu pytań, tylko poczekać, spokojnie, dać Warpowi czas na zrobienie tego tak, żeby było cacy. Przecież chyba wszyscy widzimy, że on chce to zrobić, że on chce, żeby to działało. Czy nie mozna po prosu, jak nie działa dobrze, dać sobie spokój na jakieś parę godzin, wejść znowu, zobaczyć działą czy nie i jak nie działa - poczekać do dnia natępnego? Po co tyle tych pytań? Nie działa bo są problemy. Koniec, kropka. Warpa napisał - będą problemy. I są. I trza poczekać, a nie zadawać tysiąc pytań co minuta - a dlaczego to, a dlaczego tamto, a dlaczego tak, skoro inaczej? Po co to? |
| | dora2 - 2002.06.27 15:42 - odpowiedz | | Hmm obawiam sie ze te osoby niezadowolone nie czytaja forum i stad sie biora te maile i niezadowolenie. Kolejny raz mowie - po pierwsze cierpliwosci, po drugie - cierpliwosci i po tzrzecie - cierpliwosci. I zrozumienia. No. |
| | | brat_lambert - 2002.06.27 16:01 - odpowiedz | | to chyba wy nie czytacie :)
warp jasno i wyraźnie napisał ze wszystko juz działa i ze jest ok. A nie dzialalo i nie bylo ok. Z roznych powodow. Tez mi sie zdarzylo wspolredagowac pewna witryne, wiec wiem doskonale jak to jest. a maile z pytaniami 'dlaczego cos tam nie dziala?' byly bardzo pomocne bo wskazywaly co trzeba naprawic. ot i tyle. |
| | galaxy - 2002.06.27 16:06 - odpowiedz | | no czytamy i to dość dokładnie... I Warp o tym, że działa napisał parę ładnych godzin temu. Wiadomo też było, że przeprowadzka była wczoraj i przedwczoraj. I wiadomo było, że niekoniecznie wszystko będzie działać dobrze. I wiadomo, że Warp wie, że coś nie działa dobrze, za każdym razem, gdy były jakieś problemy, okazywało się że wie. A 15 postów, każdy o tym, że nie mozna czytać nlogów, to chyba nie jest potrzebne... Jak mi coś nie działa w nlogu stwierdzam, że najwyraźniej tak ma w danym momencie być i zajmuję się czym innym. |
| | brat_lambert - 2002.06.27 16:26 - odpowiedz | | az 15???? to straszne!!! no pod taka iloscia mozna sie faktycznie ugiac! galaxy - rozumiem twoje intencje, ale nie masz racji. Warp wie duzo - ale niekoniecznie wszystko. A przynajmniej to wywnioskowalem z jego odpowiedzi na moje listy. I mysle ze on odebral je dokladnie jakie byly moje intencje. |
| | marzyciel - 2002.06.27 18:47 - odpowiedz | | Nie badzmy madrzy po fakcie... serwer nie wytrzymal natezenia i tyle, to jak prognozowanie pogody... na poczatku wydaje sie, ze jest dobrze, a potem sytuacja moze sie diametralnie zmienic (rano bylo ok - patrz kiedy warp to pisal - a troche pozniej natezenie ruchu wzroslo i serw padl). Moze cos da sie zrobic, wyslalem maila do admina ktory kiedys oferowal mi calkiem dobry serwer (z wyjsciem 8Mbit/s i nieograniczona iloscia miejsca + skrypty - ale wtedy, nie wiem jak teraz), byc moze cos z tego bedzie, no ale poki co... to nie takie latwe podarowac serw, ktorzy wytrzyma ok 160-200 wpisow i 20x tyle odwiedzin na dzien... dobra see ya :) |
| | warp - 2002.06.27 18:53 - odpowiedz | | fakt faktem, ze majac jedynie modem ciezko jest byc na biezaco z tym co sie dzieje dookola =) |
| | dora2 - 2002.06.27 19:10 - odpowiedz | | Posty postami ale ja bym sie wkurwila gdyby moja skrzynke zalaly dziesiatki maili o tresci mniej wiecej tej samej. I to posiadajac jedynie modem. I nie ma co sie licytowac. Wg mnie ciagle pytania "co sie dzieje co sie dzieje" nie maja sensu. Tym bardziej ze warp - jak twierdzisz - wie nikoniecznie wszystko. A skoro on nie wie, to nikt nie wie. Jak cos nie dziala, to widac ze nie dziala, jak cos nie do konca dobrze dziala i sie pieprzy to dlugo nie podziala. No nie dziala i juz, no. Bedzie dzialac w krotce. Finito. Calm down. |
| | dora2 - 2002.06.27 19:11 - odpowiedz | | Posty postami ale ja bym sie wkurwila gdyby moja skrzynke zalaly dziesiatki maili o tresci mniej wiecej tej samej. I to posiadajac jedynie modem. I nie ma co sie licytowac. Wg mnie ciagle pytania "co sie dzieje co sie dzieje" nie maja sensu. Tym bardziej ze warp - jak twierdzisz - wie nikoniecznie wszystko. A skoro on nie wie, to nikt nie wie. Jak cos nie dziala, to widac ze nie dziala, jak cos nie do konca dobrze dziala i sie pieprzy to dlugo nie podziala. No nie dziala i juz, no. Bedzie dzialac w krotce. Finito. Calm down. |
| | twosteper - 2002.06.27 20:01 - odpowiedz | | :))) galaxy ...ma racje...!!! ... da sie przezyc...chodze na spacerry i takie tam:))) ..a warp'owi zycze wytrwalosci i wszystkiego najlepszego!!:)
peace
pozdrawiam wszystkich
nlogocholikow
joł |
|
|