| devotion - 2002.07.29 21:59 - odpowiedz | | wiem wiem, zaraz pojawi sie mnostwo osob, ktore mnie opierdola ze trzeba poczytac, ze to proste itp., ale ja naprawde nie wiem gdzie mam wrzucic zdjecie zeby bylo u gory a nie w notce, bo do notki to sprawa prosta, czy mam jakies kody wrzucac do UPLOAD???? ja nie wiem... |
| | chafer - 2002.07.29 22:57 - odpowiedz | | Owszem. Opierdola za to, ze nie przeczytales/las ze w razie klopotow pisac m.in na adres: chafer@poczta.fm
A ze juz temat jest i nic sie na to nie poradzi - odpowiadam. Trzeba stworzyc wlasnego skina. Hm..a tego. A po co ci obrazek, skoro nawet nie zaczales/las pisac? Postaw na tresc a nie na efekty. |
| | chynaa - 2002.07.29 23:26 - odpowiedz | | devotion: Potrzebny Ci plik \"template.nlog\". Zdobądź go. Gdy już będziesz go miał wchodzisz, z tego co pamiętam w login, potem w skiny i modyfikujesz. Chodzi o to, aby z szablonu \"template.nlog\" zrobić własny plik, następnie, jeśli chcesz mieć zdjęcie - dodać je, wszystko, co będzie w \"template\" pododawać, nie ukrywam, że znajomość, minimalna, html jest przydatna. |
| | devotion - 2002.07.29 23:54 - odpowiedz | | chafer: prowadze bloga juz kilka miesiecy, wiec nie mow mi ze najpierw trzeba cos napisac, a potem wstawiac, bo caly czas robie jedno i drugie, tylko ze na blog.pl, a chce zaczac pisac tu bo tam coraz czesciej wszystko sie wiesza i mnie juz wkurwia i jeszcze jedno moze i trzeba przeczytac cale forum by znalezc to i tamto ale ja jestem bardzo zajety wiec jestem wdzieczny ze rzucam po prostu temat i pojawia sie ktos kto moze mi pomoc. dzieki za mail jak bede mial jakies pytania to skorzystam z pomocy. pozdrawiam
...
chynaa: dzieki za pomoc, moze uda mi sie to stworzyc samemu, a jak nie to moze mi maz pomoze. pozdrawiam :)) |
| | lordzik - 2002.07.30 01:24 - odpowiedz | | NIE WYTRZYMAŁEM.
NAPISAŁEM FAQ.
WYSŁAŁEM WARPOWI.
ZOBACZYMY.
:) |
| | zbirkos - 2002.07.30 01:26 - odpowiedz | | Lordzik :)
Niech zgadne. Desperacja ? :)))) |
| | lordzik - 2002.07.30 01:29 - odpowiedz | | buhahaha a serwer, na którym Warp ma konto, nie przyjmuje poczty ode mnie :D
I co będzie? :) |
| | chafer - 2002.07.30 06:52 - odpowiedz | | :-DD A moze wlam sie na serwer i sam zamiesc FAQ? :) |
| | warp - 2002.07.30 10:34 - odpowiedz | | wrep@vinyl.pl
kolega, za minimalnaprawda.org zapomnial zaplacic =) |
| | lordzik - 2002.07.30 18:54 - odpowiedz | | Skleroza nie boli :) Wiem coś o tym :))
E-mail poleciał. I nawet jeszcze nie wrócił ;)) |
|
|