| felicja - 2001.12.24 11:42 - odpowiedz | | ...chyba tylko tak moge WSZYSTKIM zlozyc najlepsze zyczenia swiateczne i noworoczne zarazem:)...Dzis udzielil mi sie swiateczny nastroj i mam ochote z tego korzystac:
ZDROWYCH, RADOSNYCH I POGODNYCH SWIAT, ORAZ WIELE SZCZESCIA, MILOSCI I SPELNIENIA MARZEN W NADCHODZACYM ROKU 2002!!!! |
|
| mumik - 2001.12.24 11:46 - odpowiedz | | Ja wszystkim, którzy nie mają lęku przed podróżami, życzę dalekich i pełnych wrażeń wypraw. Wszystkim, którzy nie mają lęku wysokości, życzę wysokich lotów. Wszystkim, którzy nie mają kompleksu niższości życzę błyskotliwej kariery. Zakompleksionym zaś życzę pozbycia się kompleksów :)
A wszystkim bez wyjątku życzę zdrowia, szczęścia i pogody ducha! |
|
| grosik - 2001.12.24 11:57 - odpowiedz | | Co by sie nie rozpisywac...po prosty spelnienia wszystkich marzen z okazji swiąt i zblizajacego sie Nowego Roq dla wszystkich ktorych znam i nieznam.. a tak na marginesie.. czemu nie ma dojscia do was bezposrednio jak kiedys?? np zwykle adresy @??? to bylo dobre..poznalam w ten sposob wiele ludzi ...prywatnie..;))aaaa..i jak wogole sie udala skladka na nloga??? |
|
| grosik - 2001.12.24 11:58 - odpowiedz | | felicja ;)) sorki ze aqrat o to sie pytam na Twoim forum ale jakos tak mi przyszlo teraz do glowy ..mam nadzieje ze sie nie gniewasz ;))papaty |
|
| felicja - 2001.12.24 12:06 - odpowiedz | | Grosik nie;)))
...i tak juz personalnie...to wszytskiego najlepszego Tobie zycze:)
pozdrawiam:))
|
|
| mumik - 2001.12.24 12:55 - odpowiedz | | A skoro już się zrobiło prywatnie, to podaję swój adres, gdyby ktoś chciał napisać: mumik@poland.com |
|
| felicja - 2001.12.24 12:59 - odpowiedz | | hihi:) juz pisze:)))
i prosze oto moj felicja@irc.pl |
|
| acha - 2001.12.24 14:11 - odpowiedz | | A ja zyczę wszystkim ...miłości. |
|
| jemesis_poter - 2001.12.24 16:26 - odpowiedz | | Ja natomiast wszystkiego..co dla Was najwazniejsze. Aby chociaz w czesci zaczelo sie spelniac i aby od dzis juz moglo zaistniec =). |
|
| zbirkos - 2001.12.24 17:11 - odpowiedz | | Nio to a takze sie dolacze.
Zycze Wam by w Polsce bylo jak najwiecej ludz, ktorzy maja o wiele wiecej oleju w glowie niz np.: takie wyrabance jak Lepper, czy inne paskudy typu moj tata :) |
|
| felicja - 2001.12.24 20:41 - odpowiedz | | ...oj taaak!!! Juz od dzis koniecznie:))))... |
|
| chynaa - 2001.12.24 20:43 - odpowiedz | | Dołączam się do życzeń. Oby kolejny rok był lepszy od poprzedniego niezależnie od tego, jaki był rok poprzedni. |
|
| scorpiona - 2001.12.26 01:33 - odpowiedz | | Ja wiem,ze juz za pozno na zyczenia...ale tak sie zlozylo...Wszystkiego dobrego...i przylaczam sie do achy:duzo Milosci.Ale tej prawdziwej,szczerej i pewnej:) |
|
| grosik - 2001.12.26 21:48 - odpowiedz | | No i juz po swietach..hmm jakies wspomnienia???cos co zostalo po nich??i owszem..pare kg wiecej :PPP)))) no ale teraz nowy rok...wiec wszytskim najlepszego..aby kolejen dni.. byly bardziej kolorowe...i po prostu..NIE DAJCIE SIE!!! :) pozdrawiam..papaty ..P.S. Felicja.. tak personalnie...najlepszego i dzieki :))) |
|
| felicja - 2001.12.27 10:42 - odpowiedz | | ...grosik aleeez prosze;)))...iii....zadnych kilogramow;)
to teraz zapewne wypada juz powoli DOSIEGO ROKU ZYCZYC:))))))... |
|