| hgg - 2001.12.27 12:25 - odpowiedz | | Mam pytanie, czy można tutaj gdzieś dodawać swoje komentarze do wpisów??? |
|
| chynaa - 2001.12.27 14:06 - odpowiedz | | Nie za bardzo rozumiem pytanie, a szczerze pisząc to w ogóle. Jeśli chcesz coś komentować, to komentujesz (blog, forum), nikt tego nie zabrania. |
|
| warp - 2001.12.27 14:11 - odpowiedz | | ej, tak naprawde to kwestia jest mocno dyskusyjna... sadze, ze w czasie najblizszym (zapewne raczej w sumie z cala pewnoscia i w zasadzie, po nowym roku) zrobie jedna rzecz: ankietke nieobowiazkowa, z ktorej wywnioskuje jaki zestaw opcji bedzie optymalny... o. |
|
|
| sugar - 2002.01.03 17:05 - odpowiedz | | warpie drogi i jedyny... powiedz mi skąd ja teraz mogę wziąć adres mailowy do wybrancow do ktorych chcialabym napisac? kiedyś były one ogólno dostępne...a teraz? hmmm... bardzo zle... bardzo. |
|
|
| alias - 2002.01.05 20:55 - odpowiedz | | warp... jesli juz przewazy opcja pt. "hura! niech beda komentarze!", to niech nie bedzie obligatoryjna, co? znaczy - bedzie ja mozna dowolnie wlaczac/wylaczac, ok? |
|