| easy - 2003.11.03 15:43 - odpowiedz | | Pytanie skierowane do Szanownej Administracji Nlog. Bo... tak sobie kombinować zaczynam na tym tutaj targowisku próżności i w wyniku tych manipulacji na lukę się natknąłem. Rozchodzi mnie się o blokowanie adresów. Fajna sprawa i naprawdę przydatna. Co z tego jednak jesli taki zablokowany osobnik nadal może spokojnie dostać się ze swoiego ajpi do mojego świata. Wystarczy, że rzeczony intruder wklepie sobie za pomocą klawiaturki adresik linka. f.ex. nlog.org/view.php?user=easy&id=141890... Wiem bo sprawdzałem. Co nie bezo? Problem mozna rozwiązać bo podobny istniał kiedyś w poczcie onetu. Też wiem, bo też sprawdzałem. Pewnie jest to prozaiczny problem, jednak determinacja niektórych sklonowanych owiec bywa zaskakująca. A że ja silnie dopjerdalający się jestem, wierzący w powiedzenie że diabeł tkwi w szczegółach to się wypowiadam. Dziękuje za uwagę. |
|
| zbirkos - 2003.11.03 18:00 - odpowiedz | | Potestujemy i cos zaradzimy w tej sprawie. Dzieki za info. |
|
| elio - 2003.11.03 20:13 - odpowiedz | | Godne zastanowienia. Postaram się w miare looknąć. Narazie mam za*** w robocie. :/ RIPE ( ma ktoś może tłumaczenie dokumentów RIPE? ) IPartners etc.. Więc zajme się tym jak tylko coś z powyższego mnie zbrzydnie bądź będę miał wolną chwilę. |
|
| elio - 2003.11.03 21:39 - odpowiedz | | Yyy.. Właśnie sprawdziłem. NI dudu. Może źle bana założyłeś? U mnie wsio bangla tak jak powinno. Albo zły ban albo proxy siakieś. |
|
|
| easy - 2003.11.03 21:52 - odpowiedz | | http://nlog.org/comment.php?id=135495 - zablokowany jestem a i tak buszować mogę. Doświadczalnie rzecz jasna w tej chwili... :) |
|
| elio - 2003.11.03 21:56 - odpowiedz | | Aaa.. Komentarze... Ykhm.. No dobra.. To znajdź liste wszystkich id wpisów :P
|
|
|
| elio - 2003.11.03 22:25 - odpowiedz | | Biorąc pod uwagę że jest wpisów 120k to życzę miłego dnia/roku :> :) No dobra. Zobcze co da się zrobić. |
|
| easy - 2003.11.03 22:27 - odpowiedz | | Wredny jestem, co? Sorwa. Miałem silnie jehowy dzień i muszę odreagować. A powód? Przyznasz że smakowity :) |
|
| elio - 2003.11.03 22:32 - odpowiedz | | Zrobione ;> Aleś upierdliwy ;> Zapamiętać.. Filtrować wpisy użyszkodnika easy dla usera elio ;>
Joke :)
Szacun |
|
| easy - 2003.11.03 22:58 - odpowiedz | | pzdr i niech Allah będzie z Tobą :) |
|