| zbirkos - 2004.06.26 15:09 - odpowiedz | | Odslona pierwsza:
witam!
chcialabym zmienic skina, tzn upload\'owac swojego, pytanie nr.1:
czy mozna upload\'owac skiny sciagniete z netu? czy one wejda? jesli tak to jak to zrobic?
jezeli jednak nie to
pytanie nr.2: co to znaczy \'Wsadzamy grafikę w szablon HTMLowy\'? jak to sie robi?
jak na razie tyle, z gory dzieki za odpowiedz
pozdrowka
filon
-----------
Odslona druga:
dzien dobry wieczor!
kolejne dzis pytanko brzmi: jak moge zmienic zrodlo mojego bloga?
z gory dzieki
filon
-----------
Odslona trzecia:
tzn mam szablon sciagniety z innej strony i mam jego zrodlo i nie wiem co mam z tym zrobic
-----------
Odslona czwarta:
ok, ok, ale jest ale, bo gdzie ja mam to zmienic jak jestem na swoim blogu i wchodze w widok i zrodlo to nie moge tego zapisac bo ...nie wiem czemu, czyli gdzie to mam zrobic?
-----------
Odslona piata:
ok poprawilam w notatniku ale na stronce caly czas mam ten stary skin :( jak to zapisac i gdzie? bo sie nie da?
ps. chyba jestem lewa
-----------
Odslona szosta:
jaki ty madry jestes! :P
dzieki dzieki dzieki!
-----------
Odslona siodma:
to znowu ja :)
jak juz uploaduje to pokaze mi sie z boku ten plik, ale czy to jest tak ze jezeli go dobrze podmienilam to ten skin pojawi sie jako taki ladny rysunek jakie tam sa pod spodem i wtedy bede mogla go zaznaczyc?
-----------
Odslona osma:
hmm... ale jak mialam zaznaczony na poczatku skin to jak go odznaczyc bo inaczej nie moge zaznaczyc tego co zuploadowalam (ale neologizmy :))
-----------
Odslona dziewiata:
to chyba znaczy ze gdzies mam blad :( no to trudno bede szukac (trzymaj kciuki)
ale i tak dzieki :)
jak mi sie nie uda w ciagu jutrzejszego dnia to sie odezwe i bede nawiedzac az mi sie uda :>
dobranoc
filon
ps.zzzz.....
-----------
Odslona dziesiata:
jeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!
jestes wielki hihihihi!
juz mam done i moge spac spokojnie :P
(ty chyba tez bo cie przestane meczyc :)
jeszcze raz dzieki dzieki dzieki!
dobranoc
-----------
Podsumowanie/komentarze krytyka:
Czas trwania sztuki: 2h 42 min
Wystawiono dnia: 25.VI.2004
Miejsce spektaklu: skrzynka odbiorcza mojego programu pocztowego
Glowna aktorka: niejaka Filon
Aktor ukryty - niewidoczny w przedstawieniu (ktoremu dziekuje glowna aktorka): chyba niejaki Elio :)
Moje wrazenia:
Od pierwszego aktu sztuka wydawala mi sie nad wyraz nudna i monotonna, juz po pierwszej odslonie stwierdzilem, ze mamy chyba doczynienia z aktorem o jasnych wlosach, ktory wczesniej nie zapoznal sie z FAQ. Wraz z kolejnymi scenami spektakl stawal sie coraz bardziej nudny, ale bardzo duzy przelom nastapil w post scriptum piatej odslony. W dziesiatej odslonie mamy klasyczny happy-end, ktory skutecznie zlagodzil objawy podnoszacej sie adrenaliny. Chcialby tez dodac, ze bardzo wazna i przelomowa czescia sztuki jest odslona szosta w ktorej pojawia sie motyw umilowania drugiego aktora. |
|
| wiola - 2004.06.26 17:42 - odpowiedz | | Ja mam identyczny problem wiec Ci nie pomoge chcialam skorzystac z odpowiedzi na Twoje pytania a nie widze ich ;/ jeeej ...Jak cos to moze mi pomozesz :> |
|
| scorpiona - 2004.06.27 14:10 - odpowiedz | | wiola:jaja sobie robisz ,prawda?bo az nie wierze w to co czytam...
|
|
| dora2 - 2004.06.26 18:06 - odpowiedz | | Sztuka ta jest jedna z najznakomitszych komedii, jakie dane mi bylo w ostatnim czasie przeczytac ;) Czy moge sztuke ow± pu¶cić w obieg ?
;p |
|
| v - 2004.06.26 19:32 - odpowiedz | | ojezu ojezu ojezu LOL.
dziękuje za umilenie wieczoru.wieczora.wieczoru. |
|
|
| elio - 2004.06.28 06:38 - odpowiedz | | NO dobra... Przyznam się... Miałem dobry dzień :> Ale Cii.. Nie liczcice że mam teraz :P |
|
|
|