| on_i_on - 2006.02.28 20:38 - odpowiedz | | Poczujcie się ludźmi!
Nie dyskryminujcie mniejszości - każdy jest w jakiejś mniejszości..
Przyjdźcie pod Ambasadę Rosji w swoim mieście i zademonstrujcie swój sprzeciw wobec łamania praw człowieka! A dokładniej mniejszości (narodowych, seksualnych)...
W Warszawie zbieramy się przed 18-tą na Belwederskiej 25 (naprzeciwko Belwederu).
Bądźcie z nami - pokażcie, że jesteście ludźmi!!
|
|
|
| on_i_on - 2006.02.28 21:18 - odpowiedz | | idziesz nas i naszych rosyjskich przyjaciół poprzeć?
|
|
|
| zordak - 2006.02.28 21:28 - odpowiedz | | dobrze, moment, ale czego ma dokladnie dotyczyc demonstracja? o lamania praw czlowieka w Rosji? dyskryminacji mniejszosci w Rosji? konkrety. |
|
| ide_przeskakujac_pagorki - 2006.02.28 22:23 - odpowiedz | | dziwny tekst.....
łamanie praw mniejszości, ambasada rosji...
a czemu rosji akurat??
i czemu mniejszości akurat - głupio tak pisać jak sie samemu nic nie robi, ale co tam, zawsze chciałem tak głupio pisać, więc???
no z rosją nasze stosunki są specyficzne... a przecież taka manifestacja raz to to że napewno ich nie poprawi, dwa to to, że nic absolutnie nie zdziała.
i tak dziwnie czuje, że najczęściej takie rzeczy są po to by samemu sobie powiedzieć, o ja tam byłem, o ja coś robiłem, o ja działaczem jestem a nie znieczulicą, a jak dziecko podejdzie w kawiarni, chcące sprzedać kartke okazyjną to się mówi, nie dziękuje, zmiataj, papa.
ole!
|
|
| lee - 2006.03.01 10:10 - odpowiedz | | Kuuuurwa jeeeeeeeeeego mać!!!!!!!!!!!! W Czeczenii Rosjanie zrobili Holokaust całemu narodowi. Szerzy się ludobójstwo, terroryzm państwowy, mordowanie niewinnych ludzi, porywanie dla organów do przeszczepów, a wy tu pierdolicie o jakichś manifach i tolerancji dla kochających odwrotnie:>?????
Ludzie !!!!!!!!!!!
Chyba wam się proporcje pomieszały
Chyba nie widzicie że przekroczyliście granicę śmieszności!!!!!!! |
|
| zordak - 2006.03.01 10:49 - odpowiedz | | holohaust to czeczency sami sobie zrobili.. |
|
| underwood - 2006.03.01 13:35 - odpowiedz | | Pierwszy holocaust byl jak wytepili neandertalczyka, nikt nie prostestuje :) |
|
| marzyciel - 2006.03.01 17:34 - odpowiedz | | ciezko im bylo wtedy protestowac, skoro ledwo mogli wyartykulowac swoje mysli, a dzis nikt nie pamieta tamtych dramatycznych czasow, bo nie zachowaly sie zadne dvd czy inne taki z tego okresu ;) |
|
| lagesag - 2006.03.01 17:33 - odpowiedz | | jest ciche miedzynarodowe przyzwolenie na terroryzm panstwowy, lamanie praw czlowieka i smierc glodowa. to sie nazywa dyplomacja. |
|
| lee - 2006.03.01 19:49 - odpowiedz | | Żałosne jest i dające do myślenia kiedy zadeklarowani zwolennicy praw człowieka i tolerancji potrafią bez zająknięcia usprawiedliwiać ludobójstwo. |
|
| kamel - 2006.03.15 12:44 - odpowiedz | | jestem bardzo tolerancyjny ale chomikow i ciawasow nie lubie a chomikow zwlaszcza wiec do domu pedalki nikt tu nie obnosi sie z byciem hetero |
|
| kocham_cie_zycie - 2006.03.15 18:12 - odpowiedz | | Im więcej hałasu wokół homoseksualistów, tym gorzej dla nich, przynajmniej w moim otoczeniu. Za dużo tego obnoszenia się z tym. Jak Cię zapytają, to się przyznaj, ale nie rób z tego afery. A dyskryminacja? Co, zamykają was w gettach, mordują, prześladują? Prawda jest taka, że im bardziej się z tym obnosicie, tym bardziej zrażacie do siebie ludzi. A o to wam chyba nie chodzi? |
|