| lee - 2006.12.08 14:32 - odpowiedz | | 9 grudnia 1991 roku Radio Maryja rozpoczęło nadawanie swego programu. Radio Maryja samym swoim istnieniem przełamało monopol zaprojektowany przy okrągłym stole, umożliwiając pogardzanym Irokezom przemawianie własnym głosem. I my, Irokezi, właśnie dlatego obdarzamy Radio Maryja zaufaniem, wbrew wszelkim atakom, jakie co i rusz przypuszczają na nie totalniacy, z natury rzeczy przeciwni wolności słowa. |
|
| lee - 2006.12.08 14:35 - odpowiedz | | http://www.michalkiewicz.pl/rdm_07-12-2006.php |
|
| bezo - 2006.12.08 21:17 - odpowiedz | | Przepraszam ale co Wy - Irokezi pierdolicie? |
|
| lee - 2006.12.09 10:54 - odpowiedz | | Proponuję zastąpić w tym zdaniu wyraz \"pierdolicie\" bardziej precyzyjnym określeniem. Użyte słowo ma tak wiele znaczeń, że trudno się domyślić o co pyta pytający \"bezo\" |
|
| bezo - 2006.12.09 22:53 - odpowiedz | | Wiem, ze trudno. Przeciez widze, co pierdolisz :) |
|
|
| lee - 2006.12.09 10:50 - odpowiedz | | No cóż jeśli chodzi o seks to mam trochę inne gusta od \"najwyżej_spadne\" ale \"de gustibus non disputandum est\" :)
Ciekaw jestem czy Rydzyk wie o Twoich upodobaniach :D i co o nich sądzi? |
|
|
| tralalala - 2006.12.09 17:35 - odpowiedz | | heh i wydaje mi sie z skoro cos cytujesz to powinies uzyc \"\" nawet jesli utozsamiasz sie z tymi slowami:)) troche nietrafiona mowa tutaj o wolnosci slowa w przypadku radia mayja:>sluchcze.. dla mnie sa to ludzie troszke pogubieni w tym wszystkim cZym sa zmanipulowani i raczej nie akceptuja wolnosci slowa:> wiec uwazam ze ta dyskusja raczej sensu nie ma bo w przypadku dyskusji z lee o jakoakiej formiewymiany zdan raczej nie mozna mowic:> z lee nie ma wolnosci slowa raczej:> jednakze pozdrawiam:) |
|
| acha - 2006.12.09 18:10 - odpowiedz | | Zgadzam się. Dyskusja z Lee nie ma sensu. On jest święcie przekonany o słuszności wszystkich swoich sądów, co nie jest niczym złym. Ale dyskusja wymaga przynajmniej minimalnej otwartości na poglądy innych a tego Lee brakuje.
A Radia ojca dyrektora nie słucham więc nie oceniam.
|
|
| lee - 2006.12.10 00:22 - odpowiedz | | Dla mnie Ty jesteś pogubiona i zmanipulowana :)I chyba nie wiesz co to jest wolność słowa. Bo gdybyś wiedziała to byś nie dyskredytowała lee nieprawdziwymi osądami.
Dyskusja ma sens zawsze kiedy jest na argumenty. Dyskutuje się żeby się czegoś ciekawego dowiedzieć o danym zjawisku, poznać poglądy innych ludzi, czasem żeby kogoś przekonać. Dlatego lubię dyskutować nawet z Tobą. |
|
| televator - 2006.12.10 03:03 - odpowiedz | | Argumenty? Czy ty kiedyś miałeś jakieś argumenty, panie ,,wyssałem z palca i przychodzę na skargę\'\', znanym też jako ,,pseudo intelektualne sentencje oparte na biednej grze słów\'\'? Zarzucasz jakieś słabe wątki i odpowiadasz wszystkim komentującym w ten swój żałosny sposób (a la uśmiechnięty błazen, któremu w twarz naplujesz, a on powie, że pada). ,,Dyskutuje się, żeby dowiedzieć się czegoś ciekawego o danym zjawisku\'\'?! Po pierwsze: jak zauważyła acha -- Ty się nie uczysz, bo nie uznajesz możliwości, że ktoś inny może mieć rację, jeśli się z Tobą nie zgadza, w kółko tłuczesz swoje mądrości. Po drugie -- o Tobie już wszystko wiadomo, panie ,,sieciowa kreacja o wielu blogach\'\'. Nikogo to już nie bawi, więc może zobacz czy cię nie ma na forum onetu?
Jak zawsze -- nie pozdrawiam. |
|
| lee - 2006.12.10 14:20 - odpowiedz | | tel - tyle się nagadałeś a ani jednego argumentu w Twojej wypowiedzi tylko kupa emocji. Na takiej podstawie to nawet nie można zacząć badać czy masz jakąś rację czy nie i na jaki temat?
Żeby mieć rację trzeba być rozumnym (ratio-rozum) Nie przyznam racji tym co jej nie mają bez względu na to jak długo będą bełkotać albo obrażać innych. |
|
| televator - 2006.12.10 16:32 - odpowiedz | | To zabawne, Lee. Ja wiem, że jesteś głupi i ty wiesz, że jesteś głupi. Dowodu nie będę przeprowadzał, ale sam jesteś w stanie to zrobić.
Bełkotać? Próbę zejścia do twojego poziomu określasz bełkotem. Brawo. |
|
| lee - 2006.12.10 18:34 - odpowiedz | | No dobra to to wiem, że wiesz i zdanie nie zmienisz choćby Cię czołg przejechał. A o okrągłym stole coś wiesz? Bo topik na ten temat zrobiłem. A na temat Radia Maryja masz własne zdanie czy masz papkę w mózgu, którą zaszczepił Ci ktoś trzeci? |
|
| televator - 2006.12.10 21:22 - odpowiedz | | Nie, mam dwanaście lat i od wczoraj internet. Zgadnij. Radia Maryja słuchałem pierwszy raz w 1996 albo 1997 roku i zdanie mam ciągle takie samo. A na papce w mózgu to się znasz jak nikt, prawda? :) |
|
| lee - 2006.12.10 22:52 - odpowiedz | | To dlaczego nie wypowiadasz sie merytorycznie zgodnie z tematem topiku lecz robisz osobistą krucjatę? I to używając tych samych chwytów w którymś z kolejnych topików. |
|
| celulosa - 2006.12.09 22:33 - odpowiedz | | ee tam radia nie słucham.mi te wszystkie babcie,mohet,redemptoryści nie przeszkadzają.w koncu mamy wolność |
|
| lee - 2006.12.10 00:15 - odpowiedz | | Właśnie niech sobie babcie żyją i mają swoje radio. W końcu mamy wolność słowa :)A radio słuchałem parę razy i zrobiło na mnie bdb wrażenie. Jest lepsze niż abonamentowe merdia. |
|
| televator - 2006.12.10 03:05 - odpowiedz | | To nie jest forum patologiczne, zwróć się z tym do lekarza specjalisty. |
|
| tralalala - 2006.12.10 11:43 - odpowiedz | | lol nawet ze mna:) ciekawe podejscie:) no ja wiesz uwazam ze nie jestes dobrym kompanem do dyskusji bo nie szanujesz zdania innych:) wiec w ogole nie podejmuje jej z Toba:) nie mniej jednak pozdrawiam:) |
|
| lee - 2006.12.10 14:26 - odpowiedz | | Jeżeli inni mówią że należy np. Żydów wysyłać do gazu i palić nimi w piecu to jak mam ich zdanie szanować? Ani nie szanuję ich zdania ani ich samych. Jeżeli jakiś cymbał każe Ci się wynosić na Madagaskar, lub do Palestyny lub na forum Onetu to jak go możesz szanować? |
|
| tralalala - 2006.12.10 11:46 - odpowiedz | | televator-->> uwazam ze nie ma sie co unosic...bo to jest bezsensowne po prostu:)a lee jaki jest kazdy widzi;) |
|
| televator - 2006.12.10 13:11 - odpowiedz | | Ja się z tym panem znam nie od dziś, po prostu trzymam poziom. Trzymam bo on trzyma. ;) |
|
| lee - 2006.12.10 14:28 - odpowiedz | | Tak już jest Lee ma za zadanie trzymać pion, a tel poziom :) Dzięki temu jest równowaga we wszechświecie. |
|
| televator - 2006.12.10 16:33 - odpowiedz | | Lee -- tam gdzie prostota zbiega się z prostactwem, wszystko co najlepsze z obu światów. :) |
|
| lee - 2006.12.10 14:30 - odpowiedz | | Więcej tego typu patologicznych argumentów a niechybnie to forum patologiczne się stanie. Dobrze że przynajmniej wiesz gdzie się w razie czego zwrócić. |
|
| televator - 2006.12.10 16:34 - odpowiedz | | Obosz. Znowu mi pokazałeś gdzie moje miejsce. Jak ja to znoszę? |
|
|
| lee - 2006.12.10 18:25 - odpowiedz | | Aśka to sobie założ inny topic na ten temat :) Musisz tu śmiecić? |
|
|
| lee - 2006.12.10 22:59 - odpowiedz | | przymus wewnętrzny, czy zewnętrzny? Na tle emocjonalno-uczuciowym czy raczej ideowym? |
|
| tralalala - 2006.12.11 08:59 - odpowiedz | | hehehehe :D niezle lee kurde po prostu wiesz skoro Ci cos tutaj nie pasuje to nie wiem, po co sie buntowac skoro tutaj takie betony i ludzie niegodni szacunku ani dyskusji...to po co sie tu produkujesz? brakuje Ci przyjaciol czy jak? |
|
| polkagalopka - 2006.12.11 09:53 - odpowiedz | | ale tu jatka! :D o radiu Maryja chyba nikt nie powie nic odkrywczego. Lee powinien pewnie zdaniem jatkowiczow o tym pomyslec, a nie pomyslal i teraz kazdy ma pole do popisu bo to nie taka duza sztuka komus pojechac. np ja powiem tak: televator to zarozumialy dupek ktory chce zostac internetowym prezydentem i łisz ju lak lajk czak z laczka dawal kopniaczka. prawda ze na temat? oczywiscie zakladam ze moge sie mylic, bo jestem otwarta na dyskusje i sznuje zdanie dyskutujacych. wydaje mi sie, czy deszcz pada? |
|
| tralalala - 2006.12.11 12:20 - odpowiedz | | to chyba nigdy nie \"dyskutowalas\" z lee:> hehehe jaka jatka?:D o jakim szacunku my tu mowimy:D pff |
|
| lee - 2006.12.12 12:39 - odpowiedz | | Znalazła się Ta co się strasznie nadyskutowała z Lee ;) hehehhe... A kiedy to i o czym tak dyskutowaliśmy tralalala?
To Ty jesteś może tą blond lodziarką, którą poznałem na imprezie w zeszły piątek?
|
|
| tralalala - 2006.12.12 14:27 - odpowiedz | | wiesz co?:D nie zajmuje sie gastronomia zadnego rodzaju:D wiec to raczej nie ja:d musiales byc pijany:> |
|
| acha - 2006.12.13 15:11 - odpowiedz | | Lee, na jakie Ty imprezy chodzisz?:> |
|
| acha - 2006.12.13 15:14 - odpowiedz | | Lee, na jakie Ty imprezy chodzisz?:> |
|
|
|
| xp5 - 2006.12.12 12:59 - odpowiedz | | szkoda, ze nie ma juz mozliwosci wysylania po groszu dla Radia MaRyja - kiedyś tak wlasnie ich załatwialismy. 1 grosz na rzecz tego radia, a oni poczcie bulili za przekaz pieniezny. Ja w sumie wyslalem 26 groszy, a oni zaplacili ponad 50 zeta poczcie. Niestety - szybko zawiesili te mozliwosc. A szkoda...
|
|
| lee - 2006.12.12 13:10 - odpowiedz | | No rzeczywiście straszna szkoda. Takie osiągniecia były, takie sukcesy!!! :) |
|
| lee - 2006.12.12 13:27 - odpowiedz | | No rzeczywiście straszna szkoda. Takie osiągniecia były, takie sukcesy!!! :) |
|
| lee - 2006.12.12 13:54 - odpowiedz | | No rzeczywiście straszna szkoda. Takie osiągniecia były, takie sukcesy!!! :) |
|
| tralalala - 2006.12.12 14:30 - odpowiedz | | ech...z reszta szkoda gadac....kiedys bym sie uniosla...ale dzis...szkoda zdrowia na twoje nedzne prowokacje;) |
|