|
|
|
|
| marzyciel - 2007.01.20 20:31 - odpowiedz | | w moim plecaku mam co najmniej 20 kilo za duzo... |
|
| on_i_on - 2007.01.24 13:13 - odpowiedz | | gazety, dyskietki, vlepki, siatkę na zakupy, długopis, notes i jakieś tam drobiazgi..
|
|
| natalla - 2007.01.25 18:05 - odpowiedz | | i prawidlowo... tyle gadzetow... to cieszy xD |
|
| on_i_on - 2007.01.26 12:11 - odpowiedz | | jeszcze dodam, że w plecaku mam pilnik, kombinerki i pastę do zębów jako odświeżacz do ust ;))
|
|
|
|
|
| hardcorebaby - 2007.01.20 23:41 - odpowiedz | | nazwa tematu nie jest sprecyzowana. zawartosc plecaka to nie to samo co zawartosc torebki ;) jestem zwolenniczka zabierania ze soba jedynie tego co niezbedne. lekki bagaz ftw ;> przewaznie mam przy sobie w torebce nie wiecej niz 4 rzeczy.
inaczej sytuacja wyglada z plecakiem, bo do tego dochodzi segregator, brudnopis i jakies flamastry do pisania na uczelni :D |
|
| marzyciel - 2007.01.21 00:02 - odpowiedz | | Mialem kiedys znajoma, ktora tez nosila w torebce same najpotrzebniejsze rzeczy, tj. chyba ze 20 roznego rodzaju preparatow do pielegnacji or sth... |
|
| sunset - 2007.01.22 21:00 - odpowiedz | | Wszystko. Dziś znalazłam nawet śrubokręt... |
|
| jazzmanka - 2007.01.22 22:19 - odpowiedz | | ja ostatnio rozsypane fioletowe (????!!!!!!) cienie do powiek.
Za nic sobie nie przypominam, żebym kiedykolwiek takich używała...
I jeszcze moja torebka obfituje w gumki do włosów i lakiery do paznokci. Tego też nie pojmuję... |
|
| sylwiaikrzysiek - 2007.01.26 22:40 - odpowiedz | | W plecaku noszę zapasowe karty do lustrzanki oraz sprzęt do nagrywania wywiadów. W bocznej kieszeni pióro i notes, gdy zawiedzie elektroniczny sprzęt. |
|
| xsylwiax - 2007.01.27 14:11 - odpowiedz | | ostatnio jak miałam iść na 1 dobę do szpitala na badanie,to wziełam 6 gazet,1ksiażke,perfumy,cienie do oczy,3 rodzaje szminek,jakiś napój,kapcie,dokumenty,tylko zapomnialam pidżamy i ręcznika.;-) |
|
| tralalala - 2007.02.05 14:05 - odpowiedz | | obiadki ostatnio nosze i sniadanka do pracy:D klucze zeby zamknac dom i klucze zeby otworzyc drzwi wejsciowe do firmy:d poza tym zapas dokumentow ksiazke grocholi katarzyny \"nigdy w zyciu\" czytana po raz nty:D czapke jakby mi sie zimno w łeb zrobiło:d |
|
| gruba - 2007.02.06 22:19 - odpowiedz | | może zacznę od tego, że mam około 30 torebek ;))) |
|
|
| gruba - 2007.02.14 16:19 - odpowiedz | | Ogólnie to w każdej coś jest. Gdy przekładam z jednej do drugiej, zawsze coś pominę i za trzy miesiące znajduję dla przykładu: pilniczek, 10 złotych, paczkę zapałek ecetera. W torebce co ją przy sobie noszę mam z reguły salon piękoności, slzugi, zapalniczkę, prtfel, masę kart i wizytówek, parę długopisów, rózne takie co mi w ręke wpadnie, trzy komplety kluczy i kartki do zapisków, woeczki, siateczki, teefon, opsakę, gumkę, no dużo tego, książkę czasem, odtwarzacz mp3. W skrócie to cały dom chyba :) |
|
| svietvana - 2007.02.09 13:42 - odpowiedz | | paragony, tic-taci, Westy ice\'y, 2 telefony, klucze do domu i do swojego mieszkania, maskotke i pełno okruchów po obważankach. |
|
| kolagenkrux - 2007.02.24 12:30 - odpowiedz | | Mam bułkę sprzed tygodnia służąco jako broń miotana w drodze na uczelnię :P |
|
| rap_bitch - 2007.02.26 14:40 - odpowiedz | | na maturze znajomi znaleźli u mnie w torebce kombinerki :-P
a z reguły noszę śrubokręt z 6cioma końcówkami, bywa przydatny na imprezach jak drzwi od kibla się zatną hahah...
No oprócz damskich bibelotów to jeszcze scyzoryk szwajcarski: w zestawie - nożyk, otwieracz, mini-nożyczki, patyczek, pęseta.
serioserio |
|
| tralalala - 2007.02.26 17:06 - odpowiedz | | heh ja mam chleb bebenek czyli garnuszek na miesko i musztarde:d poza tym ksiazke ladowrke do telegonu klucze do firmy i do omu:d i telefon ze sluchawkami aa i stosik baterii tradyzyjne paluszki:D:D |
|
| kolagenkrux - 2007.03.02 15:54 - odpowiedz | | Kiedyś nosiłem ze sobą kombinerki i śrubokręt ale po tym jak pod łóżkiem po imprezowaniu na rynku znalazłem znak drogowy doszedłem do wniosku że lepiej taki sprzęt zostawiać w domu. |
|
| kolagenkrux - 2007.03.08 00:40 - odpowiedz | | A teraz nie mam nawet plecaka bo akurat mi ukradziono >:[ |
|