| suchy - 2002.04.03 23:29 - odpowiedz | | Nie uwazacie ze rozmyslanie nad jakims problemem tylko powieksza dola? Nie rozumiem ludzi, ktorzy swoje nlogi pisza tylko po to zeby rozwarzac czemu maja jakies krzywe akcje. Dla mnie to jest dziwne... Trzeba sie bardziej wyluzowac i spojrzec na wszystko optymistyczniej. Do napisania tego naklonilo mnie to, ze wszedlem przed chwila na trzy przypadkowe nlogi i we wszystkich byly teksty typu: "...Nie wiem czy bym nadal zyla gdyby ktos mi nie pomogl...", "...czemu tak jest? Czy to wszystko ma sens? Ale doool...." Ludzie opanujcie sie!! Czy w waszych zyciach nie dzieje sie nic radosnego?! Nie wiem - moze sie myle, ale takie jest moje zdanie. Napiszcie co o tym sadzicie. |
|
| qdlaty - 2002.04.03 23:54 - odpowiedz | | Wszystko fajnie, tylko, że ludzie zdołowani na ogół nie myślą racjonalnie. |
|
| zordak - 2002.04.04 02:56 - odpowiedz | | no ja sie z toba suchy zgadzam. trzeba podchodzic do zycia na wiekszym luzie.. tylko ze czesto do pisania nloga sklania ludzi wlasnie dool. no i potem tak to wyglada.. |
|
| brak - 2002.04.04 03:58 - odpowiedz | | może niektórym pomaga wyjść z doła jak się podzielą swoimi emocjami z anonimowymi ludźmi |
|
| nasta - 2002.04.04 06:13 - odpowiedz | | To jest tak: w zyciu sa wzloty i upadki i ja sie staram o tym pisac, ale ze ostatnio mam wiecej 'upadkow' to troche moj nlog zaczyna sie do tych spod kategorii 'dol'. Zauwazylam tez, ze duzo jest nlogow typu 'on mnie nie kocha' itp itd. Pewnie to pomaga ludziom, wiec niech pisza, a jak np. mi czy komus sie to nie podoba to nie czytam i przegladam bardziej 'optymistyczne' nlogi. To moze dawac ulge ludziom, ze wylewaja ze srodka swoje mysli na ekran, pozniej to przeczytaja i zastanowia sie nad cala sytuacja... pozdrawiam |
|
| sugar - 2002.04.04 10:36 - odpowiedz | | . problemy z dupy wziete. brawo. ale niektore nie sa z dupy wziete. i o to kurwa chodzi. |
|
| kalor - 2002.04.04 10:36 - odpowiedz | | Mam kumpla ktory uzywa nloga..glownie dlatego...ze czasami np. o 3 nad ranem nie ma komu powiewdziec co sie dizeje...a na drugi dzien...kazdy z jego przyjaciol...otwiera loga...i juz wie co u niego itd....nlog.. jest dobry jesli chcesz cos wlasnie teraz powiedziec...albo nei chcesz powtarzac tego samego milion razy :)))..roznym osobom...hihi..pozdrawiam |
|
| sqn - 2002.04.04 12:17 - odpowiedz | | Bez przesady, tak akurat trafiłeś.
Jest dużo optymistycznych tekstów.
:) |
|