| warp - 2002.05.19 18:26 - odpowiedz | | wzorujac sie nieco na sajcie dobrynumer.hiphop.pl...
idea sajtu jest dobra, trafiona, uniwersalna.
a wiec nalezy ja zaadoptowac na grunt wlasny. =)
jednym slowem:
co tydzien jedna chetna osoba codziennie wrzuca swoj jeden ulubiony numer wraz z jego opisem, charakterystyka etc.
sa chetni? |
|
|
| krashan - 2002.05.19 21:59 - odpowiedz | | Czy style muzyczne są w jakiś sposób ograniczone? |
|
|
|
| chynaa - 2002.05.20 15:16 - odpowiedz | | Nie wiem, o co dokładnie chodzi ponieważ "Przepraszam wszystkich za przerwe w dzialaniu serwisu." ale domyślam się, że chodzi o wrzucanie ulubionego numeru... ;D
Ale:
- gdzie?
- jak?
- mp3?
- osoba będzie wybierana losowo, czy po kolei stojący w kolejce, czy jak? |
|
| sqn - 2002.05.20 16:07 - odpowiedz | | Z tymi mp3 to dwie sprawy.
- Na stałe - czy okresowo (tydzień?)
- Jak z zapatrywaniami na legal?
Kierowniku? |
|
| benek - 2002.05.20 17:29 - odpowiedz | |
A ten opis i charakterystyka to co? Historia powstania? Recenzja? Wlasne przezycia zwiazane z danym kawalkiem? Sprawdzilbym bym sobie na zalaczonej stronce, ale akurat maja tam zonka :)
Pomysl jest swietny ale nie taki prosty ;) |
|
| eye - 2002.05.20 18:19 - odpowiedz | | obawiam sie ze wszystko po trochu z tego co wymieniasz. pomysl b.b.b. good |
|
| warp - 2002.05.20 18:53 - odpowiedz | | to ja skompiluje wszystkie pomysly do kupy i przedstawie je.
ewentualni chetni sa proszeni o rzucenie do mnie mejla z propozycjami dzwiekowymi.
cienkuje. |
|
| chynaa - 2002.05.20 23:46 - odpowiedz | | Nie no warpie, skoro publicznie to może publicznie, żeby potem, prawda, nie było.
To ja może jedne ze swoich typów (tylko 'kapele', ale nie określone pozycje).
Oasis (ktoś się zdziwił? ;))), Morissette, Beatles, Tikaram, U2, James, Massive Attack, Everything But The Girl, Stone Roses, Przemyk - to tak na chwilę dosłownie teraźniejszą. Bardzo teraźniejszą. |
|
| eye - 2002.05.20 22:47 - odpowiedz | | chyba dobrze rozumiem ze chodzi Ci Warpie o mp3,no bo chyba nie o to zeby raz na tydzien ktos pisal o swoim kawalku hyhy, pozostaja tylko kwestie techniczne i ze tak powiem prawne co do publikacji |
|