| oziak - 2002.05.21 21:52 - odpowiedz | | no wlasnie...jaka jest dora forma spedzania czasu.lepiej jest jezdzic na rowerze czy siedziec przy komputerze.czytac ksiazki czy byc z dziewczyna w lozku?he? |
| | chafer - 2002.05.21 22:09 - odpowiedz | | Rano najlepiej posiedziec przy komputerze i skonsumowac spokojnie sniadanie. Nastepnie udac sie rowerem do pobliskiego parku, gdzie czytajac ksiazke, bedziesz czekal na jakas chetna dziewczyne, ktora poleci na takiego intelektualiste jak Ty.. :) |
| | | | | nasta - 2002.05.26 08:44 - odpowiedz | | zalezy co chcesz osiagnac, jesli chcesz:
a) byc w formie, cieszyc sie z tego, ze juz sie tak nie meczysz, moze schudnac troche no to -rower
b) cokolwiek sie doksztalcic czy nawet pogadac to- komputer i ksiazka
c) hmmm, a zeby byc z dziewczyna w lozku musisz byc w formie (w miare, zebys jej nie zawiodl) no to wtedy musisz wrocic do alternatywy a) a dopiero pozniej szarzowac w lozku.
pozdrawiam |
| | frugooo - 2002.05.30 23:19 - odpowiedz | | ja polecam rockoteki .. jeszcze nigdy na żadnej nie byłem , ale ponoć są naprawde spoko .. w Gliwicach znajduje się BRAVO .. i tam właśnie w chwili obecnej odbywa się takowa impreza . Pytałem kumpla czy wpadają tam jakieś fajne dupcie .. powiedział cyt : " Nooooooooooo !!!!! " .. |
| | zbirkos - 2002.05.31 02:31 - odpowiedz | | BRAVO to syf, same laski praktycznie tak zwane dupodajki z ustami typu "wary-obciagary", jednym slowem, wszy, zlodzieje, kurwy i aferzysci.
Na dyskotekach juz jest mega syf, na rockotekach troche mniejszy, ujdzie w tlumie.
Lepsze imprezy rockowe bywaly w Gliwicach swego czasu w Spirali badz w Programie, Jazz tez nie jest taki zly. |
| | natasza - 2002.05.31 07:49 - odpowiedz | |
Oj ZBIRKOS, no dobra, lubiem Cię, mam ten afekt od czasu gdy razem na kyokushun chodzilismy, ale zle oceniasz BRAVO !!!
No może na jak to się ostatnio nazywa "TECHNO JEZDZIE" rzeczywiscie same takie panny chodzą, ale moj wzrok nic takiego nie zaobserwował. Na rockotekach, jest cala masa swietnej muzyki, przynajmniej w czwartek i pobawic sie mozna tez niezle..
Więc goraco polecam hm.................
Co innego klub GWAREK również w Gliwicach brrrr......... Opis Zbirkosa by idealnie pasował.
Ale jesteśmy zgodni, tych imprez, które organizowałeś w SPIRALI absolutnie nic nie przebije, bylo po prostu Zajebście.......
szkoda, ale i tak dziękuje, bo mam swietne wspomnienia...
Buziaki:******
|
|
|