| sugar - 2002.06.13 13:37 - odpowiedz | | Czy ktoś kiedykolwiek miał kontakt z takim programem? Dowiedziałam sie właśnie, że jestem za niego odpowiedzialna. Panie w Zusie nic o tym programie i wszelkich procedurach raczej nie wiedzą. Mówią tylko protokół W30. i mylą serwery z dyskietkami. czy ktoś wie wogóle o co w tym gównie chodzi???
btw strona zus'u ssie. informacje nie są w jakikolwiek sposób przyswajalne. ja chce prosto i krótko. |
|
| zbirkos - 2002.06.13 15:30 - odpowiedz | | Ja mialem a o co dokladnie chodzi bo nie kumam czaczy. |
|
| zordak - 2002.06.13 22:54 - odpowiedz | | nie kumam pytania, ale kumam platnika :) tzn. kumam jak kumam.. jako że matke mam doradce podatkowego to sie u niej w biurze na tym pracuje.. ale mniejsza z tym.. program sluzy do robienia rozliczen i wysylania ich przez interneto do zusu. tylko trzebasie tam zglosic i sie dogadac bo dane maja byc szyfrowane i oni musza dac ci klucz.. no. jak nie odpowiedzialem na pytanie to pytaj dalej :) |
|
| zbirkos - 2002.06.13 23:34 - odpowiedz | | Nie no pytanie jest ciezkie do skumania, moze trzeba byc kobieta by je rozumiec ? :) |
|
| pahepa - 2002.06.14 00:06 - odpowiedz | | u nas w firmie jak był to z zusu wpad kolo i go ksiegówka tłumaczył, oni tam mają kolesi od tego programu jeszcze raz uderz do zusu!!!napewno tam najlepiej ci pomoga a jesli cos sie namiesz zawsze mozna powiedzieć ze tak kazali!!!!!
;)
miłej pracki |
|
| chynaa - 2002.06.14 00:39 - odpowiedz | | Mam na codzien stycznosc z tym programem, a o co chodzi konkretnie? (e-mail poszedł). |
|
| sugar - 2002.06.14 13:25 - odpowiedz | | bylam w zusie u specjalistow i oto co uslyszalam:
"my tak wlasciwie to nie wiemy..."
no comment |
|
| zbirkos - 2002.06.14 14:23 - odpowiedz | | Sugar "my tak wlasciwie to nie wiemy" o co Tobie konkretnie chodzi. |
|
| lordzik - 2002.06.14 17:05 - odpowiedz | | Ja tam znam trochę Płatniczka, ale tylko od strony, że tak powiem, technicznej. Bo całą pracę mertoryczną na tym wykonują szanowne panie księgowe - i dzięki Bogu :)) |
|
|
| lordzik - 2002.06.14 22:02 - odpowiedz | | offtopic :) ciekawe kiedy skończą przeportowywać Płatnika na Linuxa. Właściwie z tego co czytałem, to sam Linuxowy Płatnik jest już gotowy, są tylko problemy z Przekazem Elektronicznym, ponieważ Prokom (sic!) nie chce ujawnić specyfikacji wysyłania danych. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? |
|
| sewiero - 2002.06.14 20:24 - odpowiedz | | kiedys w robocie chcieli zebym robil w platniku, ale nigdy tego nie trawilem, wiem jedynie jak zalozyc mowy miesiac w tym cudzie :) a to chyba juz cos :P jakby co to udzielam lekcji z tego zakresu rowniez indywidualnie w domu :) |
|
| sewiero - 2002.06.14 20:25 - odpowiedz | | kiedys w robocie chcieli zebym robil w platniku, ale nigdy tego nie trawilem, wiem jedynie jak zalozyc mowy miesiac w tym cudzie :) a to chyba juz cos :P jakby co to udzielam lekcji z tego zakresu rowniez indywidualnie w domu :) |
|