| pahepa - 2002.07.24 09:23 - odpowiedz | | jestem apstynętem dlatego nie pijam w małych ilosciach;)
ja preferuje koktajle mołotowa[sposób produkcji kupujemu pół litrowe piwo w plastykowym kubku(aby łep lepiej napierdalał na drugi dzien) wypijamy 3, dolewamy w zaleznosci od gusta nalewkie ja preferuje cytrynowe, choc nasze dobre polskie wisnie tez sa niezłe i do reszty dolewamy wódki,pic jak orenzade w upalny dzien (dla nie kumatych szybko) aha dla poczatkujacych pic na dworze zdala od mamy kwiatków taty trawników i innych takich u poczatkujacych pokrecenie z popuszczeniem górnych zaworów zołodkowych(tego nie tłumacze nie kumatym ;) )
|
|
| pahepa - 2002.07.24 09:29 - odpowiedz | | sory najebałem daw razy to samo sory no kurwa nie wiedziałem |
|
| chynaa - 2002.07.24 13:05 - odpowiedz | | Warp, jak będzie z tym mo(nitoro)derowaniem?
|
|
| galaxy - 2002.07.24 15:01 - odpowiedz | | huehuehue,coraz bardziej widać, że jest konieczne... :) |
|
| pahepa - 2002.07.25 07:36 - odpowiedz | | faktycznie Warp bardzo potrzebne wyciac wszystko co nie tak i zostawmy piekny swiat
tylko gdzie tu miejse na zwykłych ułomnych ludzi?;) |
|
|
|
| pahepa - 2002.07.26 08:29 - odpowiedz | | oj jestescie okrutni, nic wyrozumiałości dla ułomnosci;) |
|
| xp5 - 2002.08.01 14:44 - odpowiedz | | tylko browar, nic innego u mnie nie idzie. A najlepiej, zeby to byl porter... |
|
| elio - 2002.08.01 15:25 - odpowiedz | | Jako zatwardzialy alkoholik proponuje tak:
-piwo x1 na poczatek
( przeciez na jednym nie skonczymy )
-piwo x3 na poczatek poczatku
( key bell )
-0,7 na dwoch ( wiem ze to nic ale jakos zaczac trzeba )
pijemy wscielke pieski z czestotliwoscia okolo 3 na 10 minut
-oprozniona butelke odstawiamy na szafke
( w piwnicy gdzie czesto sobie przesiaduje przy kompie mam ladna kolekcje tych flaszek )
-czynnosc powtarzamy do chwili gdy udanie sie do sklepu po nastepna flaszeczke/piwko staje sie czynnoscia trudna.. Badz do chwili gdy lezac na ziemi uparcie trzymamy sie nogi krzesla aby sie nie przewrocic.
-------
Standardowy moj dzien. |
|
| pahepa - 2002.08.03 20:22 - odpowiedz | | kurka twój przepis bardziej mi sie podoba;) |
|