| peperka - 2002.10.21 16:20 - odpowiedz | | ok wszystko bylo by spox gdyby nie to ze w chwili gdy naciskam TWOJ NLOG wyskakuje mi strona Apache cos tam cos tam i swojego nloga nie moge obejrzec - co sie dzieje?!?! |
|
| voortrek - 2002.10.21 17:27 - odpowiedz | | przeczytaj sobie watek pt. HURRA - DZIEKUJEMY :))) tam znajdziesz odpowiedz. |
|
| dora2 - 2002.10.21 18:34 - odpowiedz | | Wchodz do swojego nloga ze strony glownej lub poprzez wklepanie http://nlog.pl/view.php?user=peperka
Dziala jak dziala ale dziala.
Amen. |
|
| peperka - 2002.10.21 21:43 - odpowiedz | | ehh to ja juz niestety z kazdym userem tak musze robic... tragedia :( |
|
| nanaki - 2002.10.21 23:21 - odpowiedz | | nie marudz, moze chcesz zeby wogole nie dzialalo? |
|
|
|
| voortrek - 2002.10.25 19:22 - odpowiedz | | "drodzy panstwo, nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma. przeciwnie - ja tu siedze z prawdziwa przyjemnoscia". jako ze najwyrazniej jestes tu nowy(a), przyblize Ci proste fakty: nikt nie dostaje za robienie nloga forsy. to raz. dwa - poczytaj inne watki z forum, dowiesz sie wtedy, ze to co jest, jest tymczasowe, do momentu uruchomienia nowego engine'u nloga. po trzecie - jak Ci nie pasuje - napisz, a przynajmniej sprobuj napisac cos takiego. Latwo oceniac, trudniej zrobic, nieprawdaz? |
|
| lissan_algaib - 2002.10.25 21:53 - odpowiedz | | innej odpowiedzi spodziewac sie nie moglem...
1 - nie jestem tu nowy, założyłem po prostu nowego nloga, gdyż formuła starego się wyczerpała - spełnił swoje takie czy inne zadanie i nastąpił koniec.
2 - wszystko to co napisales jest o tyle nieaktualne, że napisałem o tym na swoim nlogu
3 - każdy ma prawo wyrazić swoją opinię - moja jest taka a nie inna, czy to się komus podoba czy nie
Plum |
|