| lissan_algaib - 2002.10.29 12:48 - odpowiedz | | Co sądzicie o ustanowieniu w dniu dzisiejszym Święta Nlogowicza?
Okazja jest po temu przednia - imo - dziś wypadają imieniny NARCYZA ;))) A wydaje mi się, że kto jak kto, ale my, nlogowicze czy ogólnie bloggerzy, mamy w sobie bardzo dużo narcyzmu... :)
Nie wiem, jak zamierzacie spędzić dzisiejszy dzień, ja go uczczę szklaneczką whiskacza, wypitą za NASZE zdrowie i pomyslność :) Ktoś przyłączy się do toastu?
A w przyszłym roku można by zorganizowac cos bardziej oficjalnego... |
|
| chafer - 2002.10.29 16:26 - odpowiedz | | Ja sie z checia przylaczam do toastu.
Ale, ale..u mnie w kalendarzu nie ma Narcyza. Czyzby moj kalendarz byl przeterminowany? :) |
|
| dora2 - 2002.10.29 21:23 - odpowiedz | | Moze uniwersalny masz siakis. Mozesz sobie dopisac odpowiednie imiee ;P |
|
|
|
| lavinia - 2002.11.01 12:14 - odpowiedz | | Oj, spoznilam sie na impreze!:-)))
Ale - jestem "za", wiec wieczorkiem zrobie "chlup" zaocznie....
Tym bardziej, ze dzis taki refleksyjny dzien...... ten "chlup" sie przyda. Za nasze zdrowie!
;-) |
|
| lissan_algaib - 2002.11.01 21:23 - odpowiedz | | extra!!! :)
Narcyza jest jeszcze 18 marca i jakoś we wrzesniu, wiec możemy switowac 3 razy w roku :) |
|
| kamyk - 2002.11.02 21:33 - odpowiedz | | Ja jestem za. Zrobimy jeszcze z tegonarodowe święto. Lub chociaż spęd b/nlogowiczów. Moje i wasze zdrówko. Za miłość, seks i facetów. |
|
|