| elewanpa - 2004.02.29 09:45 - odpowiedz | | ej sorrrry ale to jest tak: wpisuje login i haslo no i co dalej???? bo ja nigdzie nie widze: dodaj notke, zmien szablon.....heh???????? |
|
| summer_of_my_life - 2004.02.29 11:27 - odpowiedz | | bardzo prosto notke musisz najpierw napisac na katrce w kratke formatu A4 ,zielonym żelomym długopisem. Zaopatrzyć sie w tasme klejaca przezroczysta szerokosci 1.5 cm a nastepnie wejsc na swojego nloga i przykleić pierwszy wpis w prawym gornym rogu monitora karzda nastepny troche dalej w prawo i tak kiedy wkleisz 20 notek zrywasz pierwsza i w jej miejsce wklejasz nastepna noooo i cała filozofia a co do komentowania to musisz jakos na monitorze markerem najlepiej wodootporynym adres zebysmy ci mogli przysylłac wpisy dop twoich notek no chyba ze nie chcesz i to ma byc twoj nlog prywatny ale tak nawet lepiej bo nie trzeba wydawac kasy na markera ;] no to przyjemnego uzytkowania ;] |
|
| scorpiona - 2004.02.29 17:51 - odpowiedz | | dobrze,ze tym razem nie trafilo na mnie,bo bylo juz po bajce...zreszta z drugiej strony mialabym po kim pokurwowac;) |
|
| elewanpa - 2004.03.02 16:40 - odpowiedz | | ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wal sie na cyce |
|
| sqn - 2004.03.07 01:18 - odpowiedz | | O bosze ! Sio niewierny ! Bluzgaj gdzie indziej ! Sio ! |
|
| tralalala - 2004.02.29 15:32 - odpowiedz | | login->itd itp...czy to takie trudne jest???? Hm...noooo nie wiem |
|
|
|
|
|
|