| dora2 - 2004.04.14 23:41 - odpowiedz | | Moze juz wiadomo a moze nie.
"Policjanci z Wołomina zatrzymali hakera.
2004-04-11 21:18:03 :: Hackers - 3021 czytań
Policjanci z Sekcji dw z Przestępczością Gospodarczą Komendy Powiatowej Policji w Wołominie zatrzymali 21-letniego mieszkańca Warszawy, znanego Policji, podejrzanego o dokonywanie przestępstw internetowych i komputerowych.
W trakcie czynności wyjaśniających prowadzonych przy współpracy z Komendą Wojewódzką Policji we Wrocławiu ustalono, że Krzysztof K. włamywał się na konta użytkowników portalu aukcji internetowych i zmieniając dane uzyskiwał w ten sposób korzyści finansowe. Dotychczas wiadomo o 9 poszkodowanych z całej Polski i prowadzone są działania zmierzające do ustalania kolejnych pokrzywdzonych.
W piątek Sąd Rejonowy w Wołominie zastosował wobec zatrzymanego środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania na okres 3 miesięcy.
Źródło: Komenda Stołeczna Policji"
za: http://hacking.pl/news.php?id=3647 |
|
|
|
| kajtus - 2004.04.16 16:41 - odpowiedz | | potwierdzam...
wiadomosc z drugiej reki.. czyli od jego matki...
znowu siedzi w areszcie sledczym..
zobaczy sie jak bedzie...
jak zle pojdzie.. to to co dostal w zawiasach (czyli 1,5 roku ) plus to co teraz.. i to bedzie tyle co do lana...
jesli jakies pytania.. to
pozytywnie@wp.pl
pozdrawiam
kacper |
|
|
| kajtus - 2004.04.19 21:59 - odpowiedz | | zgodnie z danym słowem dodałem oficjalna notke na nlogu LANcastera |
|
| kajtus - 2004.08.28 14:14 - odpowiedz | | hehe... nie moge sie doczekac az LAN sie tu wypowie.. :))))
|
|
| lancaster - 2004.09.07 13:51 - odpowiedz | | Az sie wypowiem ;>
Do kurwy nedzy. Nie mieszac sie w moje prywatne zycie. Jasne?
Nikt nie upowaznil dory2 do publikowania tutaj informacji na moj temat. EOT |
|
|
| lancaster - 2004.09.09 15:21 - odpowiedz | | sadow, etc. mam dosyc ;>
Predzej dorwe, zgwalce, zamorduje i zakopie nad rzeka ;P |
|
| dora2 - 2004.09.09 18:09 - odpowiedz | | Yhm, to masz jeszcze 21 dni aby nie musiec korzystac z uslug linii lotniczych. |
|
|
| xp5 - 2004.10.09 15:24 - odpowiedz | | Nie przejmuj się Lancaster - ludzie są ciekawscy, ale nie zawsze mają w swych wypowiedziach rację...
Pozdrawiam serdecznie... |
|
| glub - 2004.09.10 09:37 - odpowiedz | | generalnie jeśli prawdą jest co piszą o tobie to wiesz jak to sie nazywa, wiec wtedy nie masz moralnego prawa oburzać sie na zachowanie innych. |
|
| lancaster - 2004.09.19 14:14 - odpowiedz | | Polemizowalbym co do prawidlowosci tej informacji. |
|
| galaxy - 2004.10.11 11:02 - odpowiedz | | ja tylko chciałam powiedzieć, że ta informacja była powszechnie dostępna, podana do publicznej wiadomości. Więc chyba przytoczenie jej nie jest mieszaniem się, czy podawaniem informacji, których nie ma, czyż nie? |
|
| lancaster - 2004.10.12 12:50 - odpowiedz | | Jest. Nie bylo tam odniesienia bezposrednio do mnie. W wiadomosci tez nie bylo powiedziane ze LANcaster. Nie sadzisz, ze publikowanie tej wiadomosci tutaj z wyrazna informacja o kogho chodzi jest kurewstwem? |
|
| galaxy - 2004.10.12 16:32 - odpowiedz | | albo ostrzeżeniem. Zależy jak na to spojrzeć. Ja patrzę właśnie tak. |
|
| lancaster - 2004.10.15 17:49 - odpowiedz | | IMHO wciaz kurewstwo - zwlaszcza ze d2 nie miala jak sprawdzic prawdziwosci odniesienia tej informacji do mnie. Inna sprawa, ze ciesze sie ze ta sprawa sie skonczyla tak jak sie skonczyla. Jestem w tym momencie swiadkiem a nie podejrzanym, wiec jeden problem mam z glowy (osobom zainteresowanym wysylam kopie odpowiednich dokumentow ;>) |
|
| adrenaline - 2004.09.19 14:48 - odpowiedz | | reklama, reklama, reklama..tralalal pranie mozgu juz od rana tralalala |
|
|
|