|
|
| ema - 2006.08.09 14:03 - odpowiedz | | a ja nie mam chłopaka i wcale nie jest mi smutno!
nie ma się tak co tym przejmować! bycie singlem jest lepsze ;d!
mozesz leżeć, jeść co chcesz i w ogóle :P nikt Ci dupy nie truje ;d!
ale jak tak bardzo Ci na kimś zależy,
to idź do pubu ;d! w weekend wieczorem ;p!
podobno pijane się łatwiej podrywa ;d! |
|
|
| antidote - 2006.08.10 14:13 - odpowiedz | | nie pamiętam w jakim to było filmie, ale słyszeliście kiedyś o metodzie \"na obcego\":)?
siedzisz na ręce aż poczujesz, że zdrętwiała i wtedy walisz konia aż padniesz:D
HAH! |
|
|
| zordak - 2006.08.10 15:06 - odpowiedz | | taaa.. w 60 sekund to bylo o ile sie nie myle :D |
|
|
| poka_poka - 2006.08.10 19:51 - odpowiedz | | K*&^% popłakałam się.
ty ja nie jestem sama i nikt mi dupy nie truje, ale to chyba przypadek standardów.. nadopieczne marudy nie maja szans |
|
|
| nadawczyni - 2006.08.10 18:29 - odpowiedz | | Nie przygarnie.mi smutno bo nie mam chomika i nie robie afery. |
|
|
|
| ayaddaekke - 2006.08.20 15:41 - odpowiedz | | Najlepsza baba to twoja graba:P.
Jak to zwykl mawiac moj chlopak. |
|
|
| swiat_wedlug_szatyna - 2006.08.22 02:04 - odpowiedz | | a myslałem ze to ja będe siał takie smuty na forach z braku laku, a tu okazuje się ze są wybitniejsze jednostki, ja wszystko łapie i rozumie (rozumiem? jak jest poprawnie?) ale to było ponizej godności osobistej.
\"Lat 18, z małym przebiegiem, nigdy nie serwisowany, pierwsza włascicielka nie chce się przyznać, można wziąść na przyuczenie \" huhuhu:] |
|
| swiat_wedlug_szatyna - 2006.08.22 02:04 - odpowiedz | | a myslałem ze to ja będe siał takie smuty na forach z braku laku, a tu okazuje się ze są wybitniejsze jednostki, ja wszystko łapie i rozumie (rozumiem? jak jest poprawnie?) ale to było ponizej godności osobistej.
\"Lat 18, z małym przebiegiem, nigdy nie serwisowany, pierwsza włascicielka nie chce się przyznać, można wziąść na przyuczenie \" huhuhu:] |
|
| gruba - 2006.08.24 19:41 - odpowiedz | | walenie konia dretwa reka rozlozylo mnie, to po pierwsze, a po drugie wez sie chlopie do kupy pozbieraj |
|
|