| glub - 2006.09.28 17:54 - odpowiedz | | ciekawym kiedy się doczekamy...
a może jakaś zrzuta jednorazowa? czy to by nie pomogło? |
|
|
| tralalala - 2006.09.28 23:34 - odpowiedz | | ee tam kurde od dwoch lat widze ze ma byc wersja nowa i jakos konca nie widac:> |
|
| tas - 2006.09.29 12:30 - odpowiedz | | Bo nie ma chętnych do pracy. Zgłoszą się ludzie, którzy coś potrafią, to i nowa wersja powstanie.
Wiadomo już, co się w nowej wersji znajdzie, nie wiadomo jednak kto miałby pomóc w pisaniu tego. Autorzy oryginału trochę podrośli, pracują i najnormalniej w świecie nie mają czasu na dość duży projekt w \"wolnej chwili\". Jeśli jednak znajdzie się odpowiednia osób, to najprawdopodobniej proces produkcji będzie można ruszyć i to tak porządnie... |
|
| tralalala - 2006.09.29 22:58 - odpowiedz | | heh ale juz jakis czas temu byly porozdzielane role kto co moglby zrobic...bez sensu sa deklaracje ze juz niedlugo ze bedzie! moze lepiej zapowiedziec ze jest opcja i moze wezmy sie do roboty ustalmy dzien kiedy przedstawiamy co mamy i i wtedy okreslamy sobie czas na cos!! Mnie tam nowa wersja niepotrzebna...ale jesli sie ktos deklaruje i reklamuje to powinien sie wywiazywac! albo przynajmniej informowac co jakis czas o stanie rzeczy! tak ja sobie wyobrazam prace nad jakims projektem:) |
|
|
|
|
| granatowykapcioszek - 2007.02.07 10:27 - odpowiedz | | a moze ten serwis zostal porzucony?
i raptem zostalo kilka dni na pisanie pamietnika
a pozniej wszystko zostanie skasowane
biedne te nasze pamietniczki :*
o zgrozo |
|
| gruba - 2007.02.07 10:56 - odpowiedz | | te, te, te, bez takich, ja jestem uzależniona :)
a tralalala ma sporo racji, jak się kto, zna (ja uprzedzam, umiem tylko przeglądarkę odpalić i obsłużyć pocztę) niech zrobi co nie co, pokombinuje i przedstawi opcje.
Chociaż, tak na marginesie, mi tu nic nie doskwiera :) |
|
| zbirkos - 2007.02.11 23:37 - odpowiedz | | Serwis zostal porzucony to fakt, nic sie nowego nie dzieje w sensie zmian, modernizacji, itp. co nie oznacza, ze serwis przestanie istniec za jakis czas.
Moze w koncu kiedys do modernizacji dojdzie. |
|
| tralalala - 2007.02.12 08:47 - odpowiedz | | mnie sie podoba tak jak jest:) czuje sie jak w domu:) za duzo zmian komplikuje zycie:) ja chcialabym zeby tak zostalo jak jest:) |
|
| glub - 2007.02.13 15:37 - odpowiedz | | dlatego proponowalem zrzute na nloga bo jak jest kasa to wtedy na pewno znajdą się chętni. |
|
| gruba - 2007.02.14 17:48 - odpowiedz | | to po ile się zrzucamy, i gdzie? I kto będzie za całe zamieszanie odpwoiedzialny? |
|
| tralalala - 2007.02.14 20:23 - odpowiedz | | ja sie nie dorzucam?? na prawde nie podoba wam sie to co tu jest??? |
|
| glub - 2007.02.15 00:06 - odpowiedz | | Brak RSSa jest dość poważnym brakiem w dzisiejszych czasach. |
|
| adrenaline - 2007.02.15 13:46 - odpowiedz | | nie chodzi o podobanie się, ale o funkcjonalność i brak właśnie takich rzecz jak między innymi rss |
|
|
| televator - 2007.02.16 14:14 - odpowiedz | | wymień jeszcze trzy inne (,,między innymi\'\'), proszę. :) |
|
|
| glub - 2007.02.17 11:35 - odpowiedz | | mój flickr badge wklejony w template.nlog na komputerze działa, a uploadowany na serwer nie wyświetla tego co powinien.
brak możliwości blokowania zliczania własnych odiwedzin.
oraz rzecz najpoważniejsza.
alias pocztowy.: kto podał w danych adres email powinien automatycznie miec alias nlogowy_nick@nlog.org. |
|
| maketheworldhappy - 2007.02.17 12:18 - odpowiedz | | Co do tego flickr badge to latwo to obejsc, zeby poprawnie wyswietlal sie na nlogu. Bylo na forum z 1000 razy ;) |
|
| televator - 2007.02.17 14:02 - odpowiedz | | pytanie było:
1) do adrenaliny,
2) o inne ficzery w stylu RSS, które MUSZĄ zostać zaimplementowane w silniku serwisu, żaden z wymienionych nie jest ani jazzy, ani nie wymaga przepisania silnika.
po pierwsze to co możesz shaczyć sam to shacz, tak jest z flickr bagem. po drugie -- stat4u albo inne statsy zewnętrzne. a alias pocztowy? na zeusa, po co? i tak żaden rozsądny serwer nie pozwoli Ci wysyłać zaaliasowanych maili i będziesz musiał przy pierwszej odpowiedzi użyć prawdziwego adresu.
więc raz jeszcze: chodziło mi o to, żeby *adrenalina* napisała mi jakie inne ważne ficzery poza RSSem są jej potrzebne i wymagają nowej wersji silnika, bo coś czuję, że znowu bredzi. |
|