| fredag_hela_veckan - 2009.10.26 19:54 - odpowiedz | | Czy da się coś zrobić aby na nlogu znowu działała zakładka ze skinami? (dotyczy nowych kont) Czy to już techniczna agonia serwisu? Dziękuję za odpowiedź :) |
|
| zbirkos - 2009.10.26 23:16 - odpowiedz | | A co masz na myśli pisząć, że nie działa? |
|
| fredag_hela_veckan - 2009.10.27 00:06 - odpowiedz | | Na nowych kontach zamiast zakładki \"skins\" wyświetla się biała strona. Na starszych kontach nie można załadować plików takich jak template.nlog. |
|
|
|
|
|
|
|
| fredag_hela_veckan - 2009.11.26 21:44 - odpowiedz | | Zaraz ktoś z adminów Ci odpowie, że nlog jest archaicznie napisany i zmienić w nim coś niesposób albo im się nie chce.
Jeszcze kilka lat i jakiś konserwator ogłosi nlog.org zabytkiem polskiego internetu, którego nie będzie można zmieniać. Wtedy admini nie będą musieli stosować wymówek :P |
|
| krzykciszy - 2010.01.09 23:11 - odpowiedz | | Nloga zalozylem sobie dzisiaj i niestety... nie mozna wejsc w zakladke ze skinami. Myslalem, ze tylko ja mam taki problem, ale widze ze to problem techniczny serwisu.
Watpie, ze cos w tej sprawie zostanie zrobione, bo ponoc tym serwisem juz nikt nie zarzadza... A szkoda, bo to strona o niepowtarzalnym klimacie:) |
|
| cienx - 2010.01.18 15:10 - odpowiedz | | Admini podobno zabiegaja aby wpisac nlog.org na liste zabytkow swiatowego dziedzictwa UNESCO. Wtedy juz nikt nie bedzie mial prawa przy tym kiwnac palcem i skoncza sie wasze wredne, nachalne marudzenia o nowa wersje :D |
|
|
|
| zend - 2010.02.03 18:46 - odpowiedz | | Zabytków nie wolno niszczyć, więc skiny nie mogą już być modyfikowane |
|
| glub - 2010.02.04 01:15 - odpowiedz | | czyli co? trza spierdalać z tąd chyba :( |
|
| tralalala - 2010.02.04 20:13 - odpowiedz | | glubie no co ty opowiadasz toc to kultowe miejsce!!!! zaplacze sie jak ktos mi powie ze mam se stad isc:((( toc to kikla ladnych lat mojego zywota!!! |
|
| imho - 2010.09.10 20:47 - odpowiedz | | moze wystarczy nakrzyczec!! kuzwa ja juz sobie piekne łobrazeczki porobiłem do nloga probuje uploadnac a tu sie nie da, nosz kuzwa mac! :D |
|