| chyna - 2002.11.05 12:20 - odpowiedz | | Zmieniłam wczoraj hasło. Dwukrotnie je powtórzyłam, zapisałam, znam. I nie mogę się zalogować pod chynaa. Musiałabym dwa razy powtórzyć taki sam błąd albo... Zakładam jednak to pierwsze. Niefajnie, kombinacja może być przeróżna.
Co teraz? Nie odzyskam hasła czy mam siedzieć dwie doby i kombinować? |
|
| chyna - 2002.11.05 12:45 - odpowiedz | | Dwóch dób nie dam rady, po dwudziestu minutach mam już dość. Pomijam pewne litery, zmieniam, kapsuję. Dwukrotnie ten sam błąd?!
Warp, mam tylko kilka próśb nim przekroczysz próg ;> Pozwól mi odzyskać mi moje hasło. Pomóż. Nie wiem, co jest, do cholery. Proszę. |
|
| lissan_algaib - 2002.11.05 13:12 - odpowiedz | | Spróbuj się zalogować na stare hasło. Kiedyś był już taki problem - może znów się pojawił.
Mam nadzieję, że w nowej wersji nloga będzie przewidziana opcja 'przypominania hasła'.
A skoro już o nowej wersji: w chwili obecnej jest możliwość blokowania adresów IP - gości. Czy byłaby możliwość wprowadzenia opcjonalnej blokady logowań na dane konto? Albo przynajmniej możliwości wyświetlania listy IP logowań (np. z jakich IP się logowałem w ostatnim miesiącu/tygodniu). Z wcześniej wspomnianą blokadą jest o tyle problem, że jeżeli jakiś nieproszony gość będzie złośliwy to zablokuje autora nloga...
I ta garścią wcale nieparanoicznych pomysłów
Plum |
|
| chyna - 2002.11.05 13:40 - odpowiedz | | lissan_algaib: Nie, to nic nie daje i nie w tym sęk. Zauważ, że mogę zalogować się na to, a nie na "chynaa". Nie wiem, co jest grane. "chynę" skończyłam prowadzić w październiku 2000 roku. Dwa lata przerwy w życiorysie?
Muszę odzyskać hasło. Nie ma przebacz.
Czy warp@scene.pl jest aktualne? Jaki jest mail do Warpa? |
|
| galaxy - 2002.11.05 15:56 - odpowiedz | | Ja chciałam tylko dodać, że Chafer ma to samo i z tego powodu ja właśnie wypowiadam się tu w jego imieniu. Problem u niego polega na tym, że on nie zmieniał ostatnio hasła, a też nie może się zalogować od dwóch dni... Może po prostu tak mają wszyscy z nickami na literkę "c"? A potem po kolei reszta alfabetu? ;) |
|
| chafer - 2002.11.05 17:22 - odpowiedz | | Uprzejmie donosze, ze wlasnie udalo mi sie zalogowac. |
|
| sony - 2002.11.05 19:53 - odpowiedz | | pomysl z blokada jest swietny, a gdyby tak skorzystac z funkcji blokowania adresow, a dokladnie dodac opcje w wktorej bedzie mozna wpisac adresy komputerow z ktorch ktos chce logowac sie do nloga, wtedy bedzie mozna logowac sie wylacznie z tych adresow, wiec jesli nawet ktos niepowolany zdobedzie haslo to nie zaloguje sie bo serwer uzna jego adres za bledny i odrzuci polecenie kogowania, funkcja byla by opcjonalna, mogla by byc opcjonalna i na przyklad nazywac sie paranoia :) |
|
|
| chyna - 2002.11.06 00:28 - odpowiedz | | Przynajmniej, tymczasowo (a może w ogóle) macie moje wpisy z głowy.
Pa-a-pa. |
|
| chynaa - 2002.11.06 12:06 - odpowiedz | | Mam złe wieści.
Spójrzcie na nick'a.
Cha. |
|
|
|
|
| sony - 2002.11.06 19:29 - odpowiedz | | Is this any trick or kind of magic |
|
| sony - 2002.11.06 19:45 - odpowiedz | | ja tez od dwoch dni chce sobie przypomniec pewne haslo, chynciu a jak tobie sie udalo ??? |
|