| not_me - 2002.11.14 18:51 - odpowiedz | | Jeżeli tak wszyscy zadaja pytania to ja też. Czy ktoś mnie kocha wogole? Jakos ostatnio zaczełam sie nad tym zastanawiać i już sama nie wiem, kto oprócz mamy! Mama w sumie jest fajna, ale sami wiecie ;P Pozdrawiam |
|
| orfne - 2002.11.14 19:06 - odpowiedz | | Ja Cię nie kocham :)
Nie wiem, jaki ma sens zadawania takiego pytania na forum nloga. Masz podstawy, by sądzić, że tutaj są osoby, które Cię kochają i że tu na forum Ci to powiedzą? Lub że są tu osoby tak dobrze znające Twoją sytuację rodzinną i towarzyską, że Ci te kochające osoby wskażą??? |
|
|
| chafer - 2002.11.14 19:19 - odpowiedz | | A wiadomo? Kogos zaciekawi ten wpis, poprosi na forum o mejla, zaczna sie slodkie lisciki, potem spotkanko..pierwsze, drugie i nawet sie nie obejrzy jak za 15 lat bedzie sie krecila po domu z gromadka dzieci przy jej boku.. :) |
|
|
| orfne - 2002.11.14 20:26 - odpowiedz | | ... zły sposób, bo ci mający najwięcej do dania emocjonalnie nie dają się brać na litość. Pociągają ich u innych radość życia i taka sama zdolność do dawania uczuć. Lepiej jest samemu zacząć od bezinteresownego pokochania kogoś :) zamiast narzekać, że nikt... |
|
| keskese - 2002.11.15 11:49 - odpowiedz | | nie ma złych sposobów.
są tylko nieskuteczne. |
|
| trust - 2002.11.15 13:06 - odpowiedz | | albo niepewne... na przyklad romansowanie przez siec |
|
| dora2 - 2002.11.15 13:51 - odpowiedz | | albo bezpieczne...jak cyber_sex ;PP |
|
|
| not_me - 2002.11.19 18:54 - odpowiedz | | moi drodzy - nie potrzebuje waszej milości - chciałam tylko zapytać...:P |
|
| swir - 2002.11.21 16:17 - odpowiedz | | pisze pod byle jakim postem, ale z dobrym tematem ;)
chcialem napisac na forum, ze mam problem , a tu patrze ze mam 2 problemy, pierwszy z nich to taki, ze jestem zalogowany, ale jak chce skomentowac czyjis wpis (obojetnie na czyim nlogu), to musze tak wpisac sswoja ksywe, tak jakbym nie byl zalogowany :( skutkiem czego moja ksywa, jest biala, a nie zolta) , drugi problem wynikl kiedy chcialem napisac o pierwszym problemie na forum jako nowy temat, klikam dodaj i nic (oczywiscie tutaj rowniez jestem zalogowany) czemu tak jest, a moze "wplywowi koledzy" pozbawili mnie jakis praw ????
help! |
|
| swir - 2002.11.21 17:03 - odpowiedz | | o a teraz jest na przyklad git, jestem zalogowany i juz jest napisane w komentarzach: 'Twój nick: swir' - nie kumam :(
|
|
| chafer - 2002.11.21 17:46 - odpowiedz | | Jezeil chodzi o pierwszy problem - cha..mam to samo od miesiaca... Tyz na bialo. CO ja jestem?? Panna mloda, zeby sie na bialo nosic??
Problem drugi...nie uzywaj w temacie cudzegoslowia..e..cudzyslowia.... |
|
| galaxy - 2002.11.22 13:32 - odpowiedz | | też tak miałam jakiś czas, ale mi przeszło. Na szczęście wpisy mogłam robić. |
|