| elio - 2003.11.04 21:46 - odpowiedz | | Ha!. Mam Was. Wiedziałem żę was ten temat przyciągnie ;>
No to uwaga:
- wprowadzono statystyke nicków przy odwiedzinach
- motd na początku ;>
- news czyli zbiór newsów, niby to jest w login ale dostępne tylko dla zalogowanych
- rozbudowano faq
- możliwość ustawienia aby nie dostawać spamlettera
Planowane:
- search - czyli przeszukwianie nloga pod dość różnym względem
- users - listing userów ( jeszcze nie wiadomo co i jak czy alfabetycznie, jakies sortowania etc ? )
- wystąpienie szczwanych knuć na drodze uruchomienia usługi nlog-sms ;>
- dodanie informacji dla nlogowicza skąd i o której się ostatnio logował
Jak coś jeszcze to dawajcie znać ;> I dopisywać się! Bo potem mi się odechce, albo co gorsza zbirkos odpuści gwałcenie mnie o robote ;> |
|
| lazeg - 2003.11.04 21:57 - odpowiedz | | found one bug monsieur Elio - we wprowadzonej w statystykach indentyfikacji, link w niku zawiera niepotrzebną spację - efekt: error 404.... spacja ta dokladnie znajduje sie tu:) : http://nlog.org/view.php?user=%20nick |
|
| elio - 2003.11.04 22:02 - odpowiedz | | MIło wiedzieć :) Podziękował :) Już naprawiam :) |
|
| elio - 2003.11.04 22:09 - odpowiedz | | No dobra. Usunołem problem.. Ale nie będę usuwał tego z każdej statystyki :P Niestety był to problem przy wprowadzaniu a nie odczycie :P Więc pare godzin błędnego linka was nie zabije :P |
|
| zordak - 2003.11.04 21:58 - odpowiedz | | skad wiedziales ze sie na to skusze? ;-ppp |
|
|
| elio - 2003.11.04 22:36 - odpowiedz | | Pewnie zrobie coś takiego jak:
A B C D E F [ ~!@#$%^&*()_ ] ;)
Ale chciałem dodatkowo jakieś tam sortowanie typu kto najwięcej kto najmniej odwiedzin/wpisów lub nawet według kolejności zakładania kont... Ale tak myśle po co to komu... Nie wiem jak Wy to widzicie. |
|
| morticja - 2003.11.04 23:04 - odpowiedz | | to nie jest głupie..
będzie latwiej szukać...
ale jak tam wolisz..
bez tego też da się żyć:))) |
|
|
| elio - 2003.11.05 07:40 - odpowiedz | | Stado sexu oraz szklanka plemników może być? ;> |
|
| lazeg - 2003.11.05 09:03 - odpowiedz | | Easy, czuczu zrobi Ci dobrze, w koncu uwielbia k o n i e ;> |
|
| czuczu181 - 2003.11.07 12:15 - odpowiedz | | Lezga odwal sie Odemnie co Ja Ci takiego zrobiłem ze tak nagadujesz na Mnie. Owszem kocham konie ale na nich skakać czyli jeżdzić a nie robić komuś laske!!!! Moze Ty tak ale Ja nie!~!!!!!!!! |
|
| scorpiona - 2003.11.05 14:08 - odpowiedz | | mi sie podoba to sortowanie,najmniej najwiecej...itp.Wg zakladania tez:)Wszystko wal jak leci:) |
|
| elio - 2003.11.05 12:11 - odpowiedz | | NO dobra..
- dodanie informacji dla nlogowicza skąd i o której się ostatnio logował
jest zrobione.. Powoli powoli będzie i reszta.. Narazie shef mnie jebie ;( |
|
| easy - 2003.11.05 12:43 - odpowiedz | | Phi... a propos nagrody to bardziej na jakieś kartki żywnościowe liczyłem, kwity na wegiel, kupony dla młodych małżeństw czy coś... Żeś się LAZEG nie popisał wcale! |
|
| lazeg - 2003.11.05 21:02 - odpowiedz | | izi: tak sie rodza nieporozumienia ziom... ty też żeś sie nie popisał wcale chłopie, ani troche |
|
| plusiq - 2003.11.05 13:40 - odpowiedz | | tak moj maly pomysl na to last login from..
czy nie lepiej byloby dodac nowa pozycje do menu? gdzie byloby powiedzmy 10 - 20 ostatnich logowan.. to tylko taka moja mala propozycja, bo gdy sobie patrze na te smetnie wygladajace i zapewne nic nie znaczace dla wiekszosci NLogowej spolecznosci(?) literki i cyferki pod polem \'wyloguj\' to mysle ze to moze przerazac ;p |
|
|
| scorpiona - 2003.11.05 16:49 - odpowiedz | | ciekawe tylko dlaczego ostatnie logowanie moje,jet o godzinie ,kiedy bylam w pracy i nie mialam dostepu do kompa,i na dodatek nie ma hosta... |
|
| leninowa - 2003.11.07 11:16 - odpowiedz | | A ja się tak kiedyś zastanawiałam, jako typowy user aka idealna lama, czy dałoby się zrobić jakąś zajawkę na temat pojawiających się w blogu komentarzy, bez konieczności zaglądania do niego.
Np. w Menu Komentarze 1/12, w sensie że jeden nie przeczytany czy tam nie odpowiedziany
Albo przy edycji wpisów.
Zresztą ja się nie znam i może się nie da.
pozdr
Leninowa x 2, która jest pierwszy raz na forum od stu lat |
|
| czuczu181 - 2003.11.07 12:17 - odpowiedz | | Mam problem ja wejde w te nowe zakłądki to Mi pisze tylko Tyle Comming soon... co to ma znaczyć???? a co do Lezgi to niech sobie przeczta co jej czy jemu bo nie wiem czy to gość czy Baba.zaraz Pod jej widamość jest i MOja odp!!!! |
|
| easy - 2003.11.07 13:27 - odpowiedz | | Ciemność widzę, ciemność... i próżność jeszcze widze :) Soł co to ja chciałem... aha Skoro już temat komentarzy rzuciliśmy to można by je całkiem zlikwidować. Do czego zmierzam.. ano wydaje mnie się, że takie posunięcie by lekko poziom wypowiedzi zmieniło. Znaczy mniej pod publiczkę a więcej dla siebie... Wiem głupio kombinuje! |
|
|
|
| easy - 2003.11.07 14:48 - odpowiedz | | Nie, no co Ty :) Tak sobie tylko frustracje wylewam. |
|
|
| lazeg - 2003.11.08 23:51 - odpowiedz | | Czuczu LOL. Dostajesz ode mnie nagrodę \"LOL tygodnia\". Podaj jeszcze swój adres domowy, co bym Ci karton prezerwatyw przysłał; broń cie Panie przed rozmnażaniem... (Easy now you see what I meant ???) |
|
| barman - 2003.11.08 19:26 - odpowiedz | | Ja się - że tak powiem - podepnę pod uwagę Leninowej. Bo jako próżny, mały człowiek lubię sobie zajrzeć w komentarze, a niekoniecznie mam ochotę czytać siebie, czy wertować wpisy miesiąc wcześniej (bo czasem się ktoś komentuje wpis dodany miesiąc wcześniej albo jeszcze wcześniej). I jakby się dało zrobić tak, że po zalogowaniu wyskakuje info o nowych komentarzach, albo gdyby byla dostepna w menu opcja przegladania samych komentarzy... Namieszałem.
Pzdr.
.Barman |
|
| chynaa - 2003.11.08 10:49 - odpowiedz | | A propos.
Facet zatrzymuje się Tirem przy drodze, wiadomo. Stoi dama elegancka. Pan pyta:
- Czy pani zrobi wszystko?
- Bez wyjątku.
- Absolutnie wszystko?
- Oczywiście.
- Ale ja nie wierzę... naprawdę _wszystko_?
- Jasna sprawa.
- No to darmowy...
- Nie ma takiego numeru. Nie ma takiego numeru. |
|
| lazeg - 2003.11.08 23:52 - odpowiedz | | Czuczu LOL. Dostajesz ode mnie nagrodę \"LOL tygodnia\". Podaj jeszcze swój adres domowy, co bym Ci karton prezerwatyw przysłał; broń cie Panie przed rozmnażaniem... (Easy now you see what I meant ???) |
|
| lazeg - 2003.11.08 23:53 - odpowiedz | | Panie Boże ofkors (to z wrażenia) |
|
|