| made_in_thailand - 2003.11.19 20:52 - odpowiedz | | chciałabym bardzo zmienić sobie nazwę bloga, czy mogę tak?
chciałabym być made_in_thailand, bardzo mi na tym zależy
mogłabym tak?
a góry dzięki
Kaja |
|
| elio - 2003.11.19 21:38 - odpowiedz | | Ykhm... Z jakiego powodu? Uzasadnij jakoś swoją prośbe.. nie zamierzam każdemu zaraz zmieniać login.. To trochę bez sensu.. Wyślij mnie maila na elio@nlog.org z jakimś ludzkim uzasadnieniem a zastanowimy się..
Od razu mówie że nie zamierzam wprowadzać takiej usługi bo to urwanie głowy i dość głupie.. |
|
| easy - 2003.11.20 11:40 - odpowiedz | | elio szanowny - aby nie było, że o usługach płatnych nie mówiłem... Wy kochanie możliwości nie widzicie jakie niesie za sobą posiadanie takiego zmyślnego czegoś jak nlog :)
Ja też chcę zmiane, ja też!!! (dżołk) |
|
| morticja - 2003.11.20 19:22 - odpowiedz | | może tak każdy maila napisze co mu się nie podoba....:)
Co to za wyjątki? |
|
| elio - 2003.11.21 09:04 - odpowiedz | | Nie rozumiem prośby ;> Przecież masz nicka made_in_thailand ;> |
|
| bezo - 2003.11.23 03:08 - odpowiedz | | No to jak juz beda te zmiany, to ja chcialbym zmienic nicka na: Niekonczacy_Zdan_Oraz_Gapiacy_Sie_W_Sufit_Bez_Wyraznego_Powodu. Ewentualnie - Czytajacy_W_Myslach_O_Ile_Te_Mysli_Sa_Napisane_Na_Kartce_Zielonym_Flamastrem.
Nie mam jakiegos szczegolnego uzasadnienia dla swojej propozycji. Po prostu chcialbym zmienic nicka na cos chwytliwego i latwego do zapamietania, tak? |
|
| elio - 2003.11.23 03:58 - odpowiedz | | Admin śpi. Nie niepokoić ;> Pewnie znowu wstane z przyzwyczajenia o 6.30.. Chyba muszę się leczyć.. Wezme urlop.. Koniec zmian. Za dużo dymu wokoło jest.
|
|
| easy - 2003.11.23 18:11 - odpowiedz | | Masz fart bezo e administratorem nie jestem tego ustrojstwa. Normalnie z przekory bym Ci zmienił :) Napisane jest, co nie? A kto się zastanawiał będzie czy dobrze to zinterpretowałem, hę? Nlog wychodzi na przeciw uzytkownikom - elio do dzieła !!! :) |
|
| krecikson - 2003.12.01 12:52 - odpowiedz | | jak ktoś chce nowy login to niech założy nowego naloga albo zarejestruje nową domenę najlepiej z maskowanym url i po kłopocie (np. darmową na www.kom.pl) a nie zawraca dupę adminowi, na innym serwisie odpowiedź byłaby prosta że admin nie robi takich rzeczy i już |
|
| krecikson - 2003.12.01 13:07 - odpowiedz | | czy jest tu coś takiego że po zalogowaniu sesja albo cookie ma mój adres i strona nie zlicza moich odwiedzin, żeby sztucznie nie zawyżać ich liczby? jeśli nie to przydałoby się |
|
|
| cct - 2003.12.04 14:11 - odpowiedz | | jak to nie :) http://2log.org/ ;] |
|
|